Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zpomalte růst chloupků až o 40 %!

10. února 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Chloupky trápí, bohužel, téměř každou z nás, pokožka po holení bývá často podrážděná, dlouhodobější odstranění chloupků bývá bolestivé a laserová zákroky nepatří mezi nejlevnější záležitost. Zpomalovač růstu chloupků od české přírodní kosmetiky RYOR ovšem dokáže růst chloupků nejen zpomalit a oslabit, ale dokonce je i zesvětlit. A pozor - je vhodný i pro pány, např. při problémech s chloupky v oblasti uší či nosu.

Jak funguje?

Krém obsahuje vysoce účinné látky, které postupně oslabují vlasovou cibulku chloupku, a tím účinně snižují jeho růst. Zpomalovač růstu chloupků dokáže růst chloupků zpomalit až o 40 %, což se potvrdilo i díky klinickému testování výrobku na dermatologickém pracovišti. A co víc? Chloupky se stávají světlejšími.

Jak aplikovat?

Ideální aplikace Zpomalovače růstu chloupků probíhá 2x denně - ráno a večer, případně přímo po holení či depilaci, kdy dokáže nahradit i funkci zklidňujícího balzámu. Pokožku podrážděnou holením zvláční a zklidní. Pravidelná a důsledná péče se v tomto případě opravdu vyplatí. První viditelné výsledky se dostaví již po 1 měsíci aplikace.

Autor: Ryor

Zpomalovač růstu chloupků je možné aplikovat v oblasti:

- nohou

- rukou

- podpaží

- třísel

- oblasti nad horním rtem

- vnitřních chloupků nosu

- chloupků v oblasti uší

- vousů

- dalších ochlupených částí těla, kde je potřeba růst snížit

Zpomalovač růstu chloupků můžete zakoupit ZDE!