Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zůstaňte navždy mladá: Není to tak těžké!

22. listopadu 2013 | 16:13
Prezentace klienta |

Vypadat stále mladě a krásně, to je snem každé žena a také nejednoho muže. S vyplněním vám mohou pomoci kosmetické přístroje, které se o vás postarají.

Vypadat o pár let mladší, nemuset se trápit vráskami, povadlou kůží nebo naopak nemít starosti s pupínky a akné, to by přeci bylo báječné. A právě proto jsou tu kvalitní kosmetické přístroje na omlazení pleti, šetrné a efektivní pomůcky pro krásu nejen vašeho obličeje, ale i celého těla.

kosmetické přístroje
Autor: www.netmedik.cz
Fototerapie

Účinná světelná terapie dokáže redukovat vrásky, regenerovat buňky a povzbudit pokožku k tvorbě nových buněk, čímž dochází k omlazení a hlavně projasnění pokožky, která bude pružná. Díky přístroji se jí také dostane hloubkové výživy a hydratace, zredukuje se tvorba melaninu vytvářejícího stařecké skvrny a eliminují se například kruhy pod očima.

kosmetické přístroje
Autor: www.netmedik.cz
Galvanická žehlička

Přístroj dokáže hloubkově vyčistit pleť, odstranit z ní toxiny, bakterie, maz i černé tečky a tím redukovat vznik akné. Žehlička navíc pokožku prohřívá díky vysokofrekvenčnímu ultrazvuku a tím společně s jemnými vibracemi dokáže odbourávat tukové buňky.

KOSMETICKÉ PŘÍSTROJE PRO KRÁSNĚJŠÍ A MLADŠÍ PLEŤ SI MŮŽETE POŘÍDIT PRÁVĚ ZDE!