Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hydratace a zpevnění kyselinou hyaluronovou a mořskými řasami

15. dubna 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Hydrataci a zpevnění pokožky. Tyto dvě věci dnes dne řeší téměř každá žena. Pojďme si říct o aktivních látkách, které řeší oba dva problémy současně.

Dehydratovanou pleť najdeme u všech typů pletí i věkových kategorií. Zpevnění pleti bychom se měli věnovat už od 25 roku života. Pleť se začíná jemně povolovat a navíc stále platí, že lepší je prevence než poté řešit následky. 

Kyselina hyaluronová je látka, která je významně schopná vázat vodu, díky tomu dohází k hydrataci, zjemnění a vyhlazení vrásek.  Využívá se nejen v kosmetice, ale také v korektivní dermatologii a farmacii. Každý člověk má od narození určité množství kyseliny hyaluronová v pokožce, ovšem vlivem věku její množství klesá. Je nutné ji tedy doplňovat zvenku. Důležité ale je, aby kyselina hyaluronová byla nízkomolekulární, tedy aby se dostala do pleti přes kožní bariéru.  Vyzkoušejte například  Krém s kyselinou hyaluronovou a kmenovými buňkami od české přírodní kosmetiky RYOR nebo i některý z dalších přípravků této české firmy.

Další zajímavou látkou je ASC III. Jedná se o lipozom jehož vlivem vzniká přímo v pokožce ten nejkvalitnější kolagen III. Najdete ji například v přípravku Lifting s okamžitým účinkem.

Mořské řasy – pleť hydratují a zpevňují, obsahují velké množství vitaminů a minerálů. Nejsou navíc znečíštěné lidskou činností jako suchozemské rostliny.

 Krém s kyselinou hyaluronovou a kmenovými buňkami (150 Kč

Krém s kys.hyaluronovou
Autor: Ryor

Lehký, jemně parfemovaný krém s obsahem kmenových buněk z mořských řas a vysokou koncentrací kyseliny hyaluronové. Významně stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu a hydratuje pleť. Přípravek je vhodný pro věkovou kategorii 40 +, vyhlazuje drobné vrásky, zesvětluje pigmentové skvrny. Je dermatologicky testován. Více informací ZDE.

Lifting s okamžitým účinkem (240 Kč)

Lifting s okamžitým efektem
Autor: Ryor

Přípravek díky vysokému obsahu netradičních aktivních látek zvyšuje hydrataci pokožky a zároveň pleť vypne (lifting efekt). Obsahuje aktivní látku AS III. Dlouhodobé působení přípravku ovlivňuje tvorbu nejkvalitnějšího kolagenu. Výsledek aplikace je okamžitě viditelný.

Více informací ZDE.

Ultramastné  tělové mléko (125 Kč)

Ultramastné tělové mléko
Autor: Ryor

Mastné tělové mléko s obsahem přírodních olejů, hydratačního komplexu, ceramidů a extraktu z mořských řas, které pomáhá obnovovat přirozený ochranný kožní film a uchovávat svěží, mladý vzhled pokožky těla. Pro vyšší věkové kategorie nezbytné. Více informací ZDE.

Z řady mořské řasy také můžete vyzkoušet:
Aktivní krém proti vráskám (132 Kč)
Matující krém (129 Kč)
Vypínací a zpevňující fluid (129 Kč)
Denní a Noční krém ( oba 111 Kč)

Více informací o přípravcích najdete na www.ryor.cz

Poradit se s vhodným výběrem kosmetiky můžete  na www.kosmetickyblog.cz.