Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jak pečovat o oční okolí? S kruhy, váčky i vráskami se dá bojovat!

18. února 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Říká se, že oko je oknem do duše. Proto bychom se měli starat nejen o oči samotné, ale i o jejich okolí, které bývá velmi citlivé. A hlavně na těchto partiích se pozná věk! A tak nejen v případě problému, ale dokonce už od 25tého roku života je péče o oční okolí nutností.  V dnešní uspěchané době bojujeme s únavou, mimickými vráskami nebo kruhy a váčky pod očima, a to ať už z nedostatku spánku nebo protože je to náš dědičný problém. Každý problém má řešení, ovšem jako vždy, pravidelné ošetřování je nutností.

Unavené oči

O tom, jak je potřeba v případě unavených očí spánek a pitný psát nebudeme.  Jedna věc je teorie, druhá praxe, někdy to zkrátka jinak nejde a čas na odpočinek nezbývá. Pokud cítíte, že oči jsou unavené  a pálí, vyzkoušejte dobře vstřebatelný Oční gel RYOR s obsahem extraktů z aloe vera, ze světlíku lékařského a zeleného čaje. Aplikuje se pouze jemným vklepáním při pocitu unavených očí vyliv během dne.

Oční gel RYOR, tuba 30ml, 83 Kč

Oční gel.
Autor: Ryor

 

Kruhy  a váčky pod očima

U někoho se kruhy pod očima objeví už v mládí, u jiných je tento problémzáležitostí času, kdy kolagenová a elastinová vlákna povolují.  Váčky vznikají hromaděním lymfy v oblasti očí, kdy je potřeba lymfatický systém aktivovat. Ideálně pomocí profesionální lymfatické masáže očního okolí, pitím čaje Lymfodren a v neposlední řadě je třeba oční okolí ošetřovat přípravkem Kaviderm – krémem  na redukci kruhů a váčků pod očima, který obsahuje extrakt z kaviáru Beluga, zpevňující proteiny z rýže, soji a kvasnic, jojobový a avokádový olej, které pokožku zpevňují, ale také zlepšují lymfatický oběh v problémových partiích.

Kaviderm – krém na redukci kruhů a váčků pod očima, 210 Kč

Kaviderm.
Autor: Ryor

 

Kapsle – účinná regenerace očního okolí

Speciální želatinové kapsle, které obsahují komplex aktivních látek pro regeneraci partií kolem očí. Kapsle zpevňují a účinně bojují s vráskami kolem očí i rtů, neobsahují žádný parfém ani konzervační látku a tudíž jsou vhodné i pro velmi citlivou pleť. Aplikují se pravidelně každý večer jako dvouměsíční kúra.

Regenerační kapsle na oční okolí, 272 Kč

Regenerační kapsle na oční okolí.
Autor: Ryor

 

Produkty najdete na www.ryor.cz
Pokud potřebujete poradit ohledně péče o pleť, navštivte naši bezplatnou kosmetickou poradnu na
www.mujryor.cz