Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kosmetické trendy podzimu? Mořské řasy!

Mořské řasy
5. listopadu 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

O mořských řasách a jejich účincích jsme vás informovali již na jaře letošního roku jako o ideálních aktivních látkách, které zajišťují pleti dostatečnou hydrataci a zpevnění. Nyní česká přírodní kosmetika RYOR uvedla na trh 3 novinky s mořskými řasami. Výsledkem jsou vysoce kvalitní produkty za rozumnou cenu.

 

Mořské řasy jsou symbolem života a nejdůležitějším přírodním bohatstvím oceánů. Vyskytují se v prostředí, které je minimálně znečištěno lidskou činností. Nejsou zatížené cizorodými látkami a najdeme v nich mnohonásobně víc kosmeticky i nutričně významných látek než v rostlinách suchozemských. Obsahují všechny stopové prvky, které se nacházejí v mořské vodě – měď, chrom, zinek, železo, mangan, jód a dokonce v malém množství i zlato. Jsou bohatým zdrojem fytoceramidů, proteinů, aminokyselin a vitaminů.

Lifting s okmažitým efektem
Autor: Ryor

Lifting s okamžitým účinkem

Přípravek díky vysokému obsahu netradičních aktivních látek, zvyšuje hydrataci pokožky a zároveň pleť vypne (lifting efekt). Díky vysoké koncentraci ASC III což je látka působící na nervové zakončení buněk napomáhá vzniku nejkvalitnějšího vlastního kolagenu III v pleti. Výsledek aplikace je okamžitě viditelný. Je vhodný pro věkovou kategorii 30+ a je dermatologicky testován.

Dávkovač obsahuje 50ml, cena je 218 Kč

Krém s kys. hyaluronovou
Autor: Ryor

Krém s kyselinou hyaluronovou a kmenovými buňkami  

Lehký, jemně parfemovaný krém s obsahem kmenových buněk z mořských řas a vysokou koncentrací kyseliny hyaluronové viditelně vyhlazuje drobné vrásky a hydratuje pleť. Navíc významně stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu a zesvětluje pigmentové skvrny. Přípravek je vhodný pro věkovou kategorii 40+ a je dermatologicky testován.

Dávkovač obsahuje 50ml, cena je 138 Kč

Ultramastné tělové mléko
Autor: Ryor

Ultramastné tělové mléko  

Mastné tělové mléko s obsahem přírodních olejů, hydratačního komplexu, ceramidů a extraktu z mořských řas, které pomáhá obnovovat přirozený ochranný kožní film a uchovávat svěží, mladistvý vzhled pokožky těla. Vhodný je zejména pro přesušenou, olupující se, svědící pokožku, především pro klientky vyšší věkové kategorie.

Flakon obsahuje 300ml, cena je 116 Kč

Vánoční kazeta Mořské řasy - zpevnění a hydratace
Autor: Ryor

Anebo se rovnou podívejte na celou řadu a na dárkové balení řady Mořské řasy ( 321Kč) ZDE!

Více informací na www.ryor.cz