Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Video jak se zbavit podbradku a druhé brady

12. března 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Podbradek nebo dokonce druhá brada trápí mnoho žen. Často ale nemusí být spojena s vyšší hmotností. Podbradek vzniká i náhlou změnou váhy, hormonálními změnami nebo přichází s vyšším věkem, kdy kolagenová a elastinová vlákna už nejsou tak pevná. Proto je potřeba v těchto partiích nejen redukovat, ale především zpevňovat pokožku.  Nyní si ukážeme pomocí produktů české kosmetiky RYOR, jak na to.

Ošetření má tři fáze.

V první řadě promasírujeme partie od brady, přes krk až směrem k uším. Mělo by se jednat pouze o jemný tlak položené ruky. Tím aktivujeme lymfatický systém, který vzniklé odpadní látky odvede
z těla. Bylo by i vhodné aktivovat lymfatický systém komplexně. Video na toto téma najdete na www.mujryor.cz v sekci video.

Autor: Ryor

druhé fázi jemným vklepáním aplikujeme přípravek Optimal Sérum na podbradky. Toto sérum obsahuje aktivní látky z mořských řas, které podporují redukci tuku z podkožních tukových buněk a zabraňují jejímu zpětnému ukládání. Vysoce účinné sojové proteiny pokožku vypínají, extrakt z hnědé mořské řasy pokožku výrazně zpevní  a zvýší její elasticitu. Stimuluje syntézu kolagenu, chrání kolagenová a elastinová vlákna proti degradaci, hydratuje a revitalizuje.  Obsahuje také zelené bambusové mikrokapsle s jojobovým olejem a extraktem z pohanky, která má antioxidační účinky, posiluje cévy a rovněž přispívá k dalšímu zpevnění pokožky.

třetí a tedy poslední fázi naneseme Zpevňující emulzi s rostlinnými extrakty a proteiny z řady Body Form. Vzhledem k tomu, že podbradek by se v následující době měl zmenšovat, musíme pracovat na maximálním možném zpevnění pokožky v těchto partiích. Nesmíme také zapomínat na to, že tyto partie čitelně prozrazují náš věk.  Masáž emulzí začínáme hluboko v partii dekoltu směrem ke krku a od středu dekoltu do stran. Na závěr lehkými poklepy vpravíme emulzi hlouběji do pokožky. Emulze je snadno vstřebatelná, obsahuje rostlinné proteiny a extrakt z asijské rostliny Centella asiatica. Aktivní látky výrazně zlepšují regeneraci kolagenových a elastinových vláken, a tím zvyšují pružnost pokožky. Její účinek je rychlý a viditelný.

Autor: Ryor

Toto ošetření provádíme pravidelně ráno i večer a pokud možno i několikrát během dne.

Pokud si nejste jisti, jaké vybrat vhodné přípravky pro ošetření vaší pleti, navštivte naši bezplatnou kosmetickou poradnu na www.mujryor.cz

Autor: Ryor