Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Tipy na praktické vánoční dárky

17. prosince 2012 | 11:31
Prezentace klienta |

Rok od roku je čím dál tím těžší obdarovávat blízké originálními a kreativními dárky. Kvalitní kosmetika Medaprex je nejen praktická, ale jistě i překvapí a potěší. Přinášíme několik tipů na dárky pro muže a ženy. Nové inspirace není nikdy dost.

Pro ženy

 

Zdravá hydratace pro každou pleť

Dopřejte všem mladším ženám v rodině  pořádnou dávku  zdravé hydratace prostřednictvím kyseliny hyaluronové a pantotenové. Obě látky mají schopnost zadržovat vlhkost, takže změkčí a vyhladí pleť. Pořiďte jim hydratační sérum Hydr8TM B5, které rychle zlepší stav pokožky.

Pryč s vráskami nebo jizvičkami po akné

Ať už se jedná o maminku, sestru nebo švagrovou, každá žena uvítá pomocníka v boji proti vráskám. Jedním takovým je unikátní váleček Derma roller Medik8. Na povrhu každého válečku jsou malé titanové mikrojehličky, které při jeho používání vytvoří v pokožce drobné vpichy. Tyto kanálky poté zajistí proniknutí  později aplikovaného krému či séra hluboko do pokožky, kam se při běžném natření dostane zhruba jen 3 % účinných látek. Váleček tak dokáže snadno bojovat proti vráskám, stárnutí pleti, jizvám po akné a striím.

Vitamínové ampulky na míru

Jedním z nejvhodnějších dárků pro ženy obecně jsou šikovné vitamínové ampulky Monodermá. Aktuálně jsou k dostání ve třech variantách A15, C10 a E5. Monodermá A15 se hodí zejména pro ženy, které trápí akné. Kromě toho redukuje jemné vrásky a omlazuje pleť. Vitamínem C10 obdarujte ženu, která trpí zvýšenou pigmentací. Bude ohromena, protože po měsíční terapii se její pokožka zbaví hyperpigmentace až o 50 %. Pokud je některá z příbuzných workoholička, jednoznačně její pleť uklidní Monodermá E5. Tento produkt je totiž určený především pro velmi stresovanou pokožku.

Autor: MedaPrex

Pro muže


Proti padání vlasů

Jelikož jsou vlasová vlákna velice citlivá na hladinu testosteronu v krvi, patří muži k ohrožené skupině, co se padání vlasů týče. O pokožku hlavy je však dobré pečovat také s předstihem, než padání vlasů začne. Ke značné ztrátě vlasů dochází již mezi dvacátým a třicátým rokem, kdy je hladina testosteronu na nejvyšší úrovni. Vlasová kosmetika Renokin, je proto vhodný dárek pro mladé muže, jako prevence padání vlasů nebo pro ty, kteří již nadměrné vypadávání vlasů pocítili na vlastní kůži. Díky obsahuje účinných látek totiž zabraňující vypadávání vlasů a zároveň podporující růst nových.

Autor: MedaPrex

Proti pocení

Problém zvýšeného pocení se může týkat každého z nás, ale muži jsou k němu přeci jen náchylnější.  Přípravek Monodermá Indrosi XL pocení zastaví na celých 12 hodin a lze ho použít na jakoukoli problematickou část těla. Gel se skládá z chloridu hlinitého a výtažku z hamamelu virginského. Tato speciální kombinace respektuje i tu nejcitlivější pokožku a zaručeně skoncuje s pocením.