Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Co vede ženy k úvahám o plastické operaci?

MUDR. Tomáš Doležal
9. května 2011 | 00:00
Prezentace klienta |

Velmi úspěšný projekt plastického chirurga MUDr. Tomáše Doležala, odstartoval na začátku měsíce září 2010 a je určen všem ženám, které touží po plastické operaci přesto stále váhají. Soutěž, ve které má jistě šanci každá žena,  která se rozhodne zaslat svůj příběh o tom, proč uvažuje o plastické operaci. Zapojit se můžete i vy!

Více na informací na www.plastikapraha.cz.

Připravili jsme pro Vás skutečné životní příběhy žen, jež  je dovedly až k myšlence podstoupit plastickou operaci.  Přečíst si je můžete zde.

Pojďte se společně s námi podívat na výsledky proměny další  výherkyně.

Autorkou dalšího příběhu a zároveň čtvrtou výherkyní za měsíc prosinec se stala slečna Lucie z okresu Praha-východ.
Příběh: Více zde
Slečna Lucie vyhrála modelaci prsů s jednostrannou augmentací.

Modelace prsou (mastopexe, mammaplastika)

Modelace prsů je operací, která se provádí tehdy, dojde-li k výraznému prověšení prsů, za účelem zlepšení jejich tvaru a pevnosti více informací zde.

Nyní Vás provedeme průběhem celé proměny od konzultace až po konečný výsledek.

A jak operace dopadla ?

 

Foto Lucie před a po
Autor: www.plastikapraha.cz

Foto před operací a foto po operaci

 

Video se připravuje ...
Video • VIDEO: www.plastikapraha.cz

Slečno Lucie, se svým příběhem jste se stala již čtvrtou výherkyní v soutěži MUDr. Tomáše Doležala! Teď bychom Vás požádali, zda byste nám mohla popsat své pocity během celého zákroku od konzultace až do prvního pohledu do zrcadla…


Po dlouholetém trápení z asymetrie, jsem se odhodlala přihlásit do soutěže o plastickou operaci zdarma u pana doktora Doležala.
Po celou dobu průběhu soutěže, jsem se modlila, abych se stala výherkyní,bála jsem se, že nevyhraji a budu muset svoje trápení snášet dále.Však jednoho rána mi přišel e-mail od paní asistentky: „Oznamuji Vám tímto, že jste se stala výherkyní naší soutěže o plastickou operaci zdarma za měsíc prosinec 2010.“
Byla jsem moc překvapená a šťastná! Hned jsem výhru oznámila příteli, který byl nadšený a volala jsem paní asistentce, abychom dohodly termín konzultace na Národní třídě v Paláci Chicago. V dohodnutý termín jsem se dostavila do kanceláře,kde mě přivítala paní asistentka a vyřídila se mnou pár formalit. Po chvilce přišel i pan doktor Doležal, který si mě pozval do vedlejší místnosti, kde mi vysvětlil co mě čeká v průběhu operace a při pooperační péči, také mi ukázal, kde budou jizvy a jak povedou, vysvětlil mi vše kolem implantátu a jeho uložení. Byla jsem nervózní, ale zároveň se těšila, až bude všechno za mnou. Paní asistentka se mnou ještě dohodla termín operace a vše bylo zařízeno. Operace se blížila docela rychle a já už si představovala, jak asi bude vypadat výsledek. Tři dny před operací na soukromé klinice jsem musela podstoupit i předoperační vyšetření. Ve čtvrtek, v den nástupu, jsem přijela na kliniku, kde mi předali pokoj a „andílka“ :)
Byla jsem hodně nervózní, jako každý před operací. Anesteziolog mě poučil o anestézii, ještě mě poslali na ultrazvuk. Pan doktor Doležal mě ještě pomaloval, podle toho, jak se bude operace provádět a šli jsme na sál.
Jen co jsem si lehla na operační stůl, už jsem o ničem nevěděla. :-)
Probudila jsem se v klidu, až na pokoji. Sestřičky nás chodily často kontrolovat, jestli něco nepotřebujeme, byly moc příjemné a celý pobyt jsem se tam cítila moc dobře.Byly ochotné a moc milé.  Každá se určitě ptá ,,Bolelo to?´´
Můžu říct, že záleží na tom, jak kdo snáší bolest. Mě nebolelo nic, cítila jsem se jen jak po probdělé noci. Hodně unavená!
Spala jsem celý den a celou noc a druhý den mi pan doktor sundal obvazy a dreny, které taky nebolí. Dal mi sportovní zdravotní
podprsenku s obvazy a pustil mě domů. Doma po pár dnech, jako bych snad ani na nějakém zákroku nebyla. První týden bych bez pomoci sama z postele nevstala, ale jinak bylo všechno v pořádku. Asi tak po 4 dnech byly další převazy. Poté mi pan doktor všechno sundal, dal nové náplasti a mohla jsem se podívat do zrcadla. První, na co jsem pomyslela bylo: ,, obě jsou stejný! To není možný!´´ nemohla jsem tomu pořád uvěřit, ale výsledek je opravdu moc pěkný. Ještě měsíc a půl nosit zdravotní podprsenku , která je moc pohodlná a poté můžu nosit takové spodní prádlo a oblečení, které jsem  před operací nemohla!! :-)
Jsem teď moc spokojená a cítím se skvěle. Moc panu doktorovi Doležalovi děkuji za dárek k narozeninám. :-) Děkuji !:-) ..a všem toto rozhodnutí a MUDr. Tomáše Doležala doporučuji!

Pátou výherkyní se stala paní Michaela s příběhem, který uveřejníme v našem příštím článku…
Počkejte si na něj…