Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Perská epilace vás zbaví chloupků navždy

Zkuste se zbavit chloupků napořád
18. dubna 2011 | 15:20

Také sledujete, kde vám vyrašil jaký chloupek, abyste ho bez milosti rychle zlikvidovala? Nejde o marný boj, ale je nekonečný. Chcete mít od nežádoucího ochlupení klid na pořád? Pak vyzkoušejte epilaci, kterou používaly ženy už ve starověké Mezopotámii.

Prastará receptura perské epilace obsahuje pouze několik přírodních složek: ovoce, datle, fíky, citronovou šťávu, ale hlavně speciální perské bylinky, jež jsou naprosto jedinečné. Ze všech ingrediencí se vytvoří lepkavá pasta, která je dost vzácná, protože bylinky, které jsou její nejdůležitější složkou, ve volné přírodě už nerostou. U nás má epilační hmotu patentovanou jen doktorka Vera Amlerová, která je íránského původu a podědila ji po svém dědečkovi – významném botanikovi. Metoda, kterou v dávné Mezopotámii používali králové a královny, je tak účinná, že se úspěšně používá dodnes.

Datle
Autor: SHUTTERSTOCK.COM
Jak epilace působí

Stejně jako laser, který je ale poměrně bolestivý, působí přímo na vlasový folikul. Bylinka proniká dovnitř a zabraňuje růstu nového chloupku, ovšem bez nepříjemného pocitu popálení a podráždění. I v tomto případě je ovšem důležité epilaci několikrát zopakovat. Záleží na hustotě i síle chloupků. Jedna procedura ale nestačí.

Na co ji použít

Ideální je na obličej, ale lze s ní odstranit chloupky na celém těle. Na rozdíl od ošetření jinými metodami vás ochlupení zbaví všude a časem napořád.

bylinky
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

fíky
Autor: SHUTTERSTOCK.COM
Jak procedura probíhá

Gelovou hmotu nanese lékařka na malou část obličeje, přitlačí a strhne. Takto postupuje kousek po kousku, dokud všechny chloupky nezmizí. Nakonec depilované místo ošetří olejíčkem nebo krémem.

Kolik za tuto epilaci dáte

Ošetření obličeje stojí od 600 od 800 Kč
Celé nohy vyjdou na 2500 až 3500 Kč


Autor: duš, Kbak