Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dejte své kočce otestovat nové granule Shelma, které doporučují i veterináři!

5. května 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Máte doma roztomilou kočku, která vám dělá radost, a chcete jí to oplatit? Jděte na to přes jídelníček. Malé šelmy jsou mlsné a jen tak něco je neuspokojí. Teď máte jedinečnou šanci nechat je vyzkoušet Superprémiové bezobilné granule s čerstvým hovězím masem a čerstvým lososem od značky Shelma. Krmivo je určeno pro kastrované a sterilizované kočky.

Skvělá chuť plná bílkovin

Alfou a omegou kočičího jídelníčku je maso, které je hlavním zdrojem bílkovin. Ty obsahují aminokyseliny potřebné k tvorbě a normální funkci svalové tkáně. Na to myslela i značka Shelma, jež vyvinula Superprémiové kompletní krmivo obsahující buď 25 % čerstvého hovězího masa, nebo 25 % čerstvého lososa (záleží na zvolené příchuti) a celkem 72 % proteinů živočišného původu. Obiloviny a lepek nahradil výrobce bramborami a hráškem. Tato vyvážená a prémiová receptura by vaši kočku mělo přilákat k misce.

Granule pro zdraví

A to není zdaleka vše. Ve složení granulí nechybí ani superpotraviny – spirulina a rakytník, s obsahem přírodních antioxidantů, které zlepšují přirozenou obranyschopnost kočičích mazlíčků. V granulích najdete také vyvážený obsah minerálů (hořčík a sodík) pro zdravé močové cesty, protože ty dokážou kočku pořádně potrápit.

Lesklou srst a kůži zase podpoří omega-3 mastné kyseliny (z lososového oleje) a omega-6 mastné kyseliny.

Autor: Partner in Pet Food CZ s.r.o.

Aby netloustla

Pro kočky je jídlo hodně důležité a nemají problém „vyluxovat“ svoji misku s granulemi na posezení. Proto má nové krmivo vyvážený poměr proteinu a tuku. Oproti běžným recepturám má o 20 % proteinu navíc. Tento poměr zajistí, že se kočka brzy nasytí.

Není divu, že Superprémiové kompletní krmivo od Shelmy doporučují i veterináři.

Zapojte svou kočku do testování!

Jak sebe, respektive svou kočku, přihlásíte? Je to velmi snadné. Stačí vyplnit krátký formulář (viz níže) a můžete se těšit, že se právě na vás usměje štěstí. Přesně 40 z vás získá Superprémiové kompletní krmivo od Shelmy. Po jeho vyzkoušení vás budeme kontaktovat e-mailem s krátkým dotazníkem o průběhu testování. Těšíme se na vaše zkušenosti!

Pravidla testování najdete ZDE.

Informace o nakládání s osobními údaji najdete ZDE.

www.shelma.cz

Video se připravuje ...