Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Testujte s námi! Vyzkoušejte exkluzivní krém od Vichy pro zralou pleť

2. března 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Naše pleť dostává pořádně zabrat každý den. Útočí na ni smog, špatný jídelníček a stres. Pokud se o ni dostatečně nestaráme, tak velmi brzy budeme bojovat se zašedlou pletí plnou vrásek. Navíc zralá pleť po menopauze má úplně jiné potřeby. Pleť je suchá a velmi rychle ztrácí pevnost. Co s tím?

Všechno je jinak

Vaše tělo během menopauzy zažije mnoho šoků, které jsou spojeny s poklesem hormonů. Nic si z toho nedělejte. V dnešní době máme spoustu možností, jak to zvládnout bez nějaké větší újmy na zdraví i vzhledu. Pleť na tyto změny ovšem reaguje také. Začne být více citlivá, suchá, může svědit nebo se může objevit i akné. Dříve vám pokožku zvlhčoval kožní maz, který se s úbytkem estrogenu ztrácí. Musíte pokožce navrátit její přirozenou hydrataci, díky které výrazně zpomalíte proces stárnutí. Zároveň stále dbejte na své zdraví ve všech směrech. Nešiďte spánek, pravidelný pohyb ani zdravou stravu. Vše se v menopauze i po ní mnohonásobně odrazí na vaší pleti.

Zažijte ten efekt samy!

Máte jedinečnou možnost vyzkoušet produkt od značky Vichy, který je určen pro menopauzální pleť. Značka Vichy zkoumá pleť v  už roky a přesně ví, co potřebuje. A právě nyní můžete tento zázrak otestovat a to zcela zdarma. Nechte se hýčkat a dopřejte své pleti něco nového!

Jak se přihlásit?

Je to velmi snadné. Stačí vyplnit tento dotazník (viz níže) a můžete se těšit na balíček. Přesně dvacet z vás dostane produkt od značky Vichy na testování. Po jeho vyzkoušení vás budeme kontaktovat e-mailem s krátkým dotazníkem o průběhu zkoušení. Začněte se hýčkat!

Informace o zpracování osobních údajů

 

Podmínky testování kosmetiky Vichy s Blesk pro ženy.cz

Video se připravuje ...