Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Poloha zezadu 4x jinak: Proč je nejlepší a proč pomáhá?

  • 1. dubna 2022 | 06:00

    Stres je zákeřný nepřítel, který se vkrádá do našich životů stále intenzivněji. Výborným způsobem, jak se zbavit tohoto nechtěného společníka, je sex. V určitých polohách můžete zapomenout na nálož každodenního života, uvolnit se a nechat endorfiny vplouvat do krevního řečiště.

    Jednou takovou polohou je ta zezadu, kterou milují téměř všichni. Aby nebyla stále stejná, můžete ji obměnit třeba takto. 

     

  • Poloha zezadu


    Autor: shutterstock
    Vy jste na všech čtyřech a partner si klekne za vás a zezadu do vás vniká. Jedna z nejoblíbenějších poloh vůbec, a to ať chcete odbourat stres, nebo ne.

    Proč pomáhá: Pokud máte během dne na starosti spoustu věcí a na vašich rozhodnutích a jednání vše stojí a padá, pak je třeba se zbavit kontroly. V téhle poloze stačí jen zavřít oči a užívat si. Veškerou práci za vás udělá vaše drahá polovička.

    Podívejte se na tajný sex tip od Tarry White:

    Video se připravuje ...
    Pornoherečka radí: Tajný tip, který používám, a pomůže vám k bombastickému sexu • VIDEO: BPŽ

  • Lžička


    Autor: Shutterstock.com
    Lehněte si na bok na postel, oba hleďte stejným směrem. Maličko pokrčte nohy a váš partner do vás opět zezadu pomalu pronikne.

    Proč pomáhá: Tahle poloha je skvělým příkladem toho, jak na člověka působí dotyk s milovanou osobou. Jak známo, že stačí dvacetisekundové objetí, aby se vám v těle začaly množit endorfiny. Zatímco se jako dvě lžičky třete jeden o druhého, působí na vás blízkost partnera jako lék a stres je ten tam!

    Tohle v posteli rozhodně nezkoušejte: 

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: BPŽ/iStock.com/ccmixter.org

  • Pejsek


    Autor: shutterstock
    Je to v podstatě poloha zezadu, ale s drobnými obměnami. Lehnete si na postel čelem dolů, hrudník a obličej leží na posteli, nohy máte mírně pokrčené a zadeček vyšpulený. Partner si klekne obkročmo nad vás a proniká do vás zezadu.

    Proč pomáhá: Je to v podstatě ten stejný efekt, jaký má poloha zezadu. Veškerou kontrolu necháváte na partnerovi a vy si jen užíváte tu jízdu. Tato obměna je ještě mnohem komfortnější, protože ji proležíte, takže pokud máte za sebou opravdu těžký den, můžete konečně relaxovat.

  • Vestoje


    Autor: shutterstock
    Oba dva při této poloze stojíte za sebou. Vy se předkloníte a vyšpulíte na partnera zadeček. On do vás pak proniká zezadu.

    Proč pomáhá: Tohle je skvělá poloha na rychlovku, která se může odehrát hned při příchodu domů z práce. Vášnivý polibek a úplně beze slov se poddáte svému pokořiteli. Pokud potřebujete okamžité uvolnění stresu, zaručujeme vám, že během pěti minut se budete cítit o mnoho lépe!

    NÁŠ TIP: Jak dopadla poloha zezadu v průzkumu?

Autor: roh, inf
Diskuse ke článku
.