Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Tento týden v Ulici: Zhroucený Erik, zamilovaná Nyklová a tajemný Tony

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Zhroucený Erik, zamilovaná Nyklová a tajemný Tony
VIDEO: TV Nova
1. dubna 2024 | 06:00

Tento týden se v Ulici stane třaskavou směsí Tomáškův rozhovor s Evženem. Iva se konečně setká se svým strážným andělem, advokátkou Elen Mrázovou. Nyklová se kvůli Vildovi Burdovi začíná chovat jako zamilovaná školačka. A na co dalšího se můžete v Ulici těšit?

Apríl v Ulici

Velikonoční pondělí letos vychází na apríl, což je dvojnásobný důvod k oslavě i nejrůznějším vtípkům. Neubrání se jim ani Evžen nebo Vojta s Miloškem. U Klímových se o vtipnou pomlázku postará hlavně Petr Kaštan, který zároveň zachytí, že se u nich něco děje. Potvrdí se mu to hned následujícího dne, kdy se v Ulici po delší době objeví opět advokátka Elen Mrázová, strážný anděl těch, kteří se dostali ne vlastní vinou do obřích problémů. Týká se to i Báry, jež se stane znovu terčem obtěžování opilých mladíků… Jak to Bára zvládne tentokrát? Jaké zprávy má Elen pro Klímovy? A co všechno vyzví momentálně největší drbna z Ulice – Petr Kaštan?

Co je pro Blanku zlý sen?

Některé věci, jež by člověk ze své minulosti nejraději vymazal, se občas vrátí jako bumerang v hodně nepříjemných souvislostech. To se děje v poslední době také Blance, která si myslela, že za svou závislostí na alkoholu a lécích udělala tlustou čáru. Nyní na ni bohužel vykoukne přímo z titulku Tomáškova článku, což pro ni i Luďka znamená mimo jiné také ohrožení jejich profesního života… Co je pro Blanku opravdu zlým snem? Jak se k tomu všemu postaví Kristýna a Evžen? A jak samotný Dalibor Tomášek?  

Tajemství vyplují na povrch

Když začnou ženám tikat biologické hodiny, je to pro jejich okolí občas hodně náročné. Ovšem ještě horší je, když začnou pokračovatele rodu řešit až příliš urputně případní prarodiče. Herman st. je toho zářným příkladem. Momentálně dělá vše pro to, aby zjistil, jak na tom je Jirka zdravotně. Do svých plánů zapojí také Milenu Pumrovou, poté se obrátí dokonce i na Gábinu. Ta mu dá kvůli jeho neomalenému chování takovou lekci, že Herman st. ztratí svůj typický, lehce povýšený nadhled… Čím ho Gábina vykolejí? A jaké tajemství při té příležitosti vypluje na povrch?  

Lumír to schytá

Láska kvete v každém věku, ovšem ne každý je ochoten ji přijmout, pokud se týká jeho rodičů v seniorském věku. Zatímco Vilma Nyklová nyní jen kvete a po dlouhé době o sebe začala dbát jak patnáctiletá zamilovaná školačka, v Lumírovi to pěkně vře. Vilda Burda mu je prostě podezřelý. Podle Lumíra mu jde jen o matčiny peníze. Ve snaze ochránit rodinné konto a na Burdu si posvítit to Lumír bohužel opět přežene. Pro šťastnou Nyklovou to je ovšem poslední kapka. S milým Lumírem zatočí jako za mlada, což přinese spoustu vtipných okamžiků… Co je na Nyklovou už příliš? Jak to od ní Lumír schytá? A jak bere Lumírovu averzi samotný Burda v podání Arnošta Goldflama?   

Erik se složí

Jak se poprat se starostmi, když je na to člověk sám? Erik kolem sebe kope čím dál víc, protože se mu před očima hroutí manželství jeho rodičů. Ani jeden si na něj teď neudělá čas, čehož on občas zneužije, ale to nic nemění na tom, že ho to pořádně mele. Dnes najde kupodivu spřízněnou duši v Otovi Puklickém, kterému je Erika prostě líto. Bohužel pro ně oba to neunikne Soně, jež začne opět řádit jako černá ruka… S čím se Ota svěří Erikovi? Proč se Erik nakonec rozbrečí? A jak zasáhne Soňa?

Autor: Martina Miláčková