Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tento týden v Ulici: Mastný se nechá vyprovokovat, Soňa se sesype a Blanka bude na druhé koleji

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Mastný se nechá vyprovokovat, Soňa se sesype a Blanka bude druhé koleji
VIDEO: TV Nova
25. března 2024 | 06:00

Tento týden dojde v Ulici na humorné poměřování eg, na přípravy svátků jara i na docela drsnou lekci Soně. U Nyklových a Marečkových budou probíhat velké přípravy na Velikonoce a Hermanův otec vyprovokuje ješitného Mastného natolik, že ten udělá svůj obchod roku. A na co dalšího se můžete těšit:

Předvolání na policii nikdy nevěstí nic dobrého. Obavy z toho, co bude, má také Iva, která se má na policii dostavit dnes, aniž by tušila, co ji tam čeká. Jediné, co ví, je, že to je kvůli následkům její vážné dopravní nehody, k níž došlo minulý týden. Vítek coby opora Ivu doprovodí, ostatní pak napjatě čekají na jejich zprávy. Když se Vítek objeví doma sám, bez Ivy, všem pořádně zatrne, neboť to podle nich znamená jediné… Co všechno se Iva na policii dozví? Co s ní bude dál?  

Bude miminko?

Mít, či nemít dítě? Otázka, kterou řeší nejeden pár i jejich blízcí. Neuniknou tomu ani Gábina a Jirka Herman. Velkou debatu na toto téma odstartuje Jirkův otec, kterého napadne, zda se syn a Gábina nemusí brát, neboť spolu čekají potomka. A protože by byl rád za pokračovatele rodu, začne to řešit víc, než by bylo všem milé… Jak na tátovy přímé, občas až neomalené dotazy zareaguje Jirka? Co kvůli tomu vypluje na povrch? A jak se na možnost mít spolu dítě dívají Gábina a Jirka Herman?

Každý druhý rodič se snaží průšvihy potomků zamést pod koberec. Dělá to nejen kvůli své pověsti, ale i proto, aby nezdárnému dítku umetl cestičku. Také Soňa dělá vše pro to, aby Erika vysekala z každého jeho průšvihu, kterých rozhodně není málo. Tentokrát se však nejedná jen o obyčejnou klukovinu. Navíc Erika přistihne přímo při činu Prokop. A aby toho nebylo málo, Erik vzápětí vmete Soně do obličeje jednu krutou pravdu, kvůli které se ona nakonec úplně sesype… Co je na Soňu už moc? A jak se Prokop postaví k Erikovu dalšímu průšvihu?

František se rozhoupe

Začátek svátků jara si přímo koleduje o příjemnou schůzku. Odvahu konečně sebere i František, který už nějaký čas krouží kolem Lucky. Teď jí navrhne, aby spolu něco podnikli, někam si vyrazili, což se dá považovat i za pozvání na rande. Dokonce kvůli tomu odmítne jedno své zvučení, u něj věc opravdu výjimečná. Zatímco před Evou a Milošem tuhle schůzku tají, v Coolně už František tak opatrný není… Co na sebe prozradí? Jak jeho první rande s Luckou dopadne?  

Velký pátek

Velký pátek je tu. Kromě jiného to znamená vytoužené volno a užívání si Velikonoc s blízkými. Jenže Martina má jak na potvoru zrovna dnes napilno v hospodě. Zamilovaný Jirka ji v tom ale samotnou nenechá. Překvapí ji hned nadvakrát. Navíc všem dokáže, že ji zná mnohem lépe než kdokoliv jiný a že je pro ni opravdu ten pravý… Co Jirka udělá pro Martinu? Jak to vezmou ostatní? A jakou výzvou jsou pro Jirku a Martinu letošní Velikonoce?      

Autor: Martina Miláčková