Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Šílená hádka v Ulici! Proč Nyklovou Kateřina seřve jako malé dítě? A jaké to bude mít následky?

Video se připravuje ...
Šílená hádka v Ulici! Proč Nyklovou seřve Kateřina jako malé dítě? A jaké to bude mít následky?
VIDEO: TV Nova
28. září 2023 | 06:00

Schyluje se k tomu dlouho, teď to nastane. U Nyklových se to mezi Kateřinou a trucovitou Vilmou natolik vyhrotí, že bude i jídlo lítat vzduchem. Není divu, že Kateřině s konečnou platností rupnou nervy. Jak to od ní Nyklová schytá?

Vilma Nyklová patří k nejoblíbenějším postavám Ulice. V seriálu, jenž běží každý všední podvečer na TV Nova, je od samého začátku, od roku 2005. Fanoušky Ulice "Nyklovka" prostě baví, byť je občas na zabití – jako třeba v poslední době, kdy ji úraz upoutal na lůžko. Vilma Nyklová prostě není žádná vzorná pacientka. Ke všemu špatně nese svou nemohoucnost i to, že o ni nyní pečuje zejména Kateřina, proti níž vedla ještě nedávno svou velkou válku. Kateřina má s Vilmou Nyklovou svatou trpělivost, přesto toho už i na ni začíná být trochu moc. 

Atmosféra u Lumíra doma houstne každým dnem, takže není divu, že pak již stačí opravdu málo, aby to mezi Kateřinou a Lumírovou matkou bouchlo takovým způsobem, že si Kateřina přestane brát servítky. I když je o dost mladší než vzdorovitá Vilma, seřve ji tak, že ta se najednou začne v peřinách úplně ztrácet. I ona si totiž uvědomí, že to je tentokrát skutečně přes čáru, byť půjde jen o shodu hloupých náhod… Proč se Kateřina již neovládne a Vilmu Nyklovou si podá jako malé zlobivé dítě? Půjde odbojná Lumírova matka konečně do sebe? To napoví tato ukázka ze čtvrtečního dílu Ulice, kterou si můžete pustit v úvodním videu!

Autor: Martina Miláčková