Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tento týden v Ulici: Zdrogovaná Sára, Blanka u výslechu a ztracená Karla

16. května 2022 | 14:09

Do situací, které prožívají hrdinové seriálu Ulice, se může dostat každý, i když je to občas až neuvěřitelné. Riči je všehoschopný a Sára tak doplácí na svou minulost, Báře už dochází trpělivost, Lumír urputně bojuje za svou lásku a Blanka se dostává kvůli Luďkovi do stále komplikovanějších situací.

Jsou lidé, kteří jakoukoliv porážku nikdy nepřijmou a chtějí za každou cenu dosáhnout svého. Mezi ně patří i Riči, jenž má zálusk na svou bývalou holku Sáru od chvíle, kdy se s ní znovu setkal po propuštění z několikaměsíční vazby. To, že je Sára nyní vdaná, pro něj není překážkou. Naopak. Bere to jako výzvu. Čím více Sára odolává jeho svádění, tím je Riči urputnější a zákeřnější. Aby Sáru konečně dostal do postele, je schopen čehokoliv, dokonce ji i zdrogovat.

Bára se snaží ustát Skyleřinu přítomnost a její neustálé nároky na Frantu. Chápe, že spolu mají syna, na kterém Frantovi hodně záleží. Ovšem všechno má své meze. Přestože si Franta nedělá o Skyler žádné iluze, je to bohužel ona, s kým nyní tráví mnohem více času než s Bárou. Aby toho nebylo málo, Skyler Báře navrhne něco, co se jí nebude ani trochu líbit, něco, co si vezme hodně osobně a co se týká i Franty.

Video se připravuje ...
Drbárna z ULICE: Agresivní rvačka psychopata Luďka • VIDEO: Videohub

Udělat tlustou čáru za vztahem s manipulativním machem je věc takřka nemožná. Dochází to i Blance, jíž Luděk neustále ztrpčuje život. Dělá jí větší či menší naschvály, provokuje ji i její blízké, manipuluje dětmi i ostatními v jejím okolí, jen aby všem dokázal, že Blanka je ta, která rozbila jejich rodinu kvůli svým rozmarům. Luděk se opravdu neštítí ničeho, dokonce ani předvolání Blanky na policii, aby jí dokázal, kdo je nad nynější situací pánem. A nejen to. Pokusí se proti Blance poštvat i Adama s Kristýnou, kteří najednou nebudou tušit, komu mohou věřit, kdo jim v téhle podivné válce říká pravdu.

Lumír pořád neví, na čem je s ženou svého srdce. Chvíli to vypadá, že o něj má zájem, pak se ale stane něco, co je vrátí zase na začátek. Lumír se však nehodlá vzdát. Jen co se oklepe z nezdaru, vymyslí něco, díky čemu by se k dotyčné znovu mohl přiblížit a trávit s ní čas. Také tentokrát začne kolem ní kroužit a bojovat se svou nesmělostí, jež mu nedovolí přiznat napřímo, co cítí. Ovšem stačí málo, aby se konečně pochlapil a udělal něco, co vydá za tisíc slov.

Láska občas pořádně zamíchá našimi osudy. Své o tom ví i Karla, která se zamilovala do Jakuba. Přestože si city k němu od začátku zakazovala kvůli Márovi a své rodině, srdci prostě poručit nedokázala. Čím více lidí o ní a Jakubovi ví, tím více se Karla snaží vše utnout, aby nepřišla o to, na čem jí záleží ze všeho nejvíc – o rodinu. Jakub ji ale nechce ztratit. Bojuje o ni všemi možnými prostředky. Dokonce šikovně využije i dosud nicnetušící Věrky, aby Karlu zasáhl na tom nejcitlivějším místě.