Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tento týden v Ulici: Věrčin zoufalý čin, tajně zamilovaný Mário a Veroničino smíření s Patrikem

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
9. března 2020 | 16:00

Zoufalí lidé dělají zoufalé činy, k čemu tedy samota a odloučení donutí Věrku? Velká rozhodnutí padnou také v životě Zdeňky a Magdy a stejně tak je na tom Veronika, která se snaží napravit, co se zkazilo.

Věrka si tím, že se snažila mluvit do života Máry a Karly, pěkně zavařila. Řekla totiž něco, co pořádně zamávalo jak jimi, tak především malým Vojtou. Kvůli tomu se ocitla na černé listině a rodina s ní nemluví. Je náhle sama a opuštěná a rozhodne se pro zoufalý pokus. Ataky zrádné Alzheimerovy choroby jsou u ní čím dál častější a bojuje s tím nejen Zdeňka, ale také Magda. Chce si mámu užít, dokud to jde, protože za rok už to třeba nebude možné. Magda tak navrhne mámě něco, co ji rozpláče.

Mário je zamilovaný až po uši, ale zatlouká a zatlouká. Proč nechce, aby se přišlo na to, kdo je jeho vyvolená? Veronika se rozhádala s tátou a moc ji to mrzí, stejně tak rozchod s Patrikem. Zjistila, že jí oba moc chybějí, a hodlá to napravit. Jak půjde usmiřování, zvládnou to? Blanka už za manželstvím s Luďkem udělala tlustou čáru, přestože on se stále snaží. Chce rozvod a musí to sdělit dětem, které chtěly, aby se k nim táta opět nastěhoval. Jak budou reagovat a je tu na obzoru nová láska? Jak to mají Kristýna a Denis?