Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Rocková hvězda poprvé v Ulici! Prozradil, že seriál tajně sleduje

Video se připravuje ...
VIDEO: tv nova
13. prosince 2019 | 06:00

Seriál Ulice je u nás tím nejdéle běžícím seriálem vůbec a jeho popularita stále vzrůstá. Jsou dokonce hvězdy, které seriál sledují, a dnes se jedna z nich objeví ve Vendulině novém podniku a Mário z toho bude celý na větvi.

Hvězda, která se dnes objeví, je Vilém Čok. Přijde na polévku do bistra a Mário ho samozřejmě hned pozná. Jelikož nejsou v těchto končinách zvyklí na hvězdné hosty, okamžitě si k němu přisedne ke stolu, aby se s ním seznámil a vyjádřil mu svůj obdiv. Největším šokem pro Mária bude to, že ho Vilda pozná a pochválí mu jeho písně, a ještě ke všemu si na něj vezme kontakt, aby ho mohl osobně pozvat na svůj koncert.

Produkce oslovila Viléma Čoka, ze kterého se také vyklubal znalec Ulice. Text se prý Vilém Čok učil několik týdnů: "Vždycky se naučím text hned, jak přijde, a pak ho už jenom jednou dvakrát denně prolítnu. Herci by mě možná varovali, abych ho nepřeučil, ale já to mám takhle rád. Natáčet v Ulici je bomba, většího topu už se mi asi nedostane než si zahrát v takovém seriálu sám sebe. Chvíli jsem naoko zaváhal, abych nevypadal jako nadšenec, ale jo, přiznávám, přijal jsem to rád," říká Čok.