Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tento týden v Ulici: Předčasný porod, obvinění z vraždy a rozchod

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
4. listopadu 2019 | 12:59

V Ulici to pěkně vře. Kam se člověk podívá, tam se děje nějaké drama. Výhrůžky mafiánů, velké komplikace s těhotenstvím, kdy hrozí předčasný porod, a vyzrazené tajemství, které bude mít velký vliv na vztah Máry a Karly.

Teta Lubica není spokojená s tím, jak si to Katarína a Matěj naplánovali, a dá to velmi hlasitě najevo. Pro Katarínu je to ovšem poslední kapka a skončí v nemocnici s komplikacemi. Doktoři mají pro nastávající rodiče špatné zprávy, hrozí předčasný porod. Jana s Jardou kolem sebe v práci tancují a snaží se bojovat s vlastními city. Dříve je společnost toho druhého nabíjela energií, teď je to jedno velké trápení. Jana přijde s radikálním rozhodnutím.

Vztah Karly a Máry prochází různými stadii, museli společně čelit spoustě vážných situací. Teď se Karla dozví pravdu, proč se rozešli Natálie s Jirkou. Zjistí, že to bylo kvůli Márovi, ale ten je v tom nevinně. Karlu to hodně raní. Co jí k tomu řekne Mára? Světlana věří, že už je pro mafii nezajímavá, ale o to větší šok zažije, když se setká s Pokladníkem v místech, kde by ho nečekala. Proč se objevil a co všechno to rozpoutá? Také Bedřicha dohoní minulost. Setká se s mladíkem, který tvrdí, že mu zabil otce. Co otevření téhle třinácté komnaty s Bedřichem udělá? Mastný absolutně bez respektu k odmítnutí neustále útočí na Blanku a je přesvědčen, že je to jen otázka času, kdy mu podlehne. Blanka to ovšem cítí úplně jinak. Co vymyslí, aby se ho zbavila?