Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tento týden v Ulici: Zbouchnul Matěj dvě holky? Eva přistižena při nevěře!

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
17. června 2019 | 13:24

Opět napínavá bude situace v Ulici. Ája odrovná svým přiznáním překvapenou Katarínu, a jak tohle všechno vstřebá Matěj, to bude ještě zajímavé. Jana se stále sbližuje s Jardou a Bedřicha načapá Anča na rande naslepo a pěkně mu to vytmaví.

Katarína se tak dlouho rozhoupávala, aby řekla Matějovi, že s ním čeká dítě, až ji někdo předhoní. Ano, je to samozřejmě Ája, která přijde k ní do prádelny a se slzami v očích jí oznamí své tajemství... Opravdu přivedl do jiného stavu Matěj i Áju? Miloš ušije na Bedřicha boudu a vyláká ho pod záminkou na rande naslepo. Anča ho načapá a rozhodně si nenechá své rozčílení pro sebe.

Jana tráví nápadně více a více času s Jardou, který jí pomáhá řešit problémy s manažerem. Začínají se o nich ovšem roznášet drby. Jak to tihle dva spolu mají? Rozina bude mít tento týden skvělé zprávy a bude doslova zářit štěstím. Co jí udělá takovou radost? Eva si začala románek se svým šéfem a teď ji při muchlovačce v autě načapá sám Miloš. Jak se z téhle šlamastyky vykroutí? Arnošt požádal Věrku o ruku po pár týdnech známosti. Už teď je na pořadu ten velký den a během něj se bude dít spousta věcí. Nevěsta ženicha dost překvapí.