Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tento týden v Ulici: Dechberoucí líbačka, facka i nečekané překvapení!

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
18. září 2018 | 12:02

Tento týden v Ulici bude zase plný nerůznějších zážitků, emocí a napětí. S Terezou a Davidem zažijete jeden z nejromantičtějších dílů v historii seriálu, ale samozřejmě se během týdne setkáme i s intrikami a sexuálním obtěžováním. A padne i facka.

Tereza s Davidem se loučí se svobodou. Obvykle se rozlučky dějí zvlášť, aby si to nastávající manželé pořádně užili, ale Tereza s Davidem to pojmou po svém, jak jinak! Dojde na nejromantičtější scénu, jaká se kdy v Ulici natáčela. Tahle líbačka vám vezme dech!

Babičky Vilma Nyklová a Jarmila Pelcová se staly sokyněmi v přípravách svatby jejich vnoučat, Venduly a Pavla. Neshodnou se v ničem, a ještě si dělají naschvály. Co zase provede Vilma a jak se k tomu postaví Vendula s Pavlem?

Vlastimil Pešek má skvělou příležitost k tomu opět se potkat se svou sestrou Marií, kterou neviděl drahně let. Tou příležitostí bude oslava Peškových sedmdesátých narozenin. Moc se k tomu ale nemá, až nakonec Marie zazvoní u jeho dveří, a to bude překvapení! Jindra s Honzou od společného úletu nemluví a snaží se mu vyhýbat, Honza ale touží po opaku. Chce si to s Jindrou vyříkat, aby věděl, na čem je. Jak Jindra zareaguje, když se objeví u jejích dveří?