Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jiří Štrébl z Ulice: Potřebuji rizikový příplatek. Už mě kvůli roli zmlátili a zničili mi auto

Video se připravuje ...
Podívejte se na nejzajímavější scény s Milošem Knoblochem
VIDEO: TV Nova
16. července 2018 | 06:00

Miloš Knobloch byl zpočátku vyloženě nesympatický balík, prototyp vesnického burana, který nejde pro ostré slovo a ránu daleko. Málokterá postava v Ulici vzbuzuje tolik emocí jako právě Miloš, který ovšem během let prošel velkou proměnou. Herce Jiřího Štrébla diváci v soukromí moc nešetří.

Milošův představitel Jiří Štrébl dopad toho, jaká jeho postava v Ulici je, pociťuje ve svém soukromí. „Chování lidí, kteří mě potkávají na ulici, se mění podle toho, co právě Miloš prožívá v seriálu. Nejpříznivější a nejmilejší ohlasy jsem měl po Milošově kempování s Liškovými a rodinou Skyler. Teď mě asi čeká opět těžší období. Už jsem zažil i fyzický atak, takže mě už asi nic nepřekvapí,“ prozradil sympatický herec.

Lidé mu zničili auto, a dokonce ho fyzicky napadli. Když Miloš dělal v Ulici Emě ze života peklo, Jiřího Štrébla ve skutečném životě napadl divák, který chtěl vzít zjevně spravedlnost do vlastních rukou. Výsledkem bylo hercovo natržené obočí. A nejen to. „Musím říct, že už mě několikrát napadlo říct si o rizikový příplatek. Chtěl jsem produkci ukázat i své poškrábané auto a sešité obočí,“ přiznal herec, který ve skutečnosti vůbec není jako jeho postava.