Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Co se bude dít na podzim v Ulici: Věrka se začne scházet se svou bývalou láskou

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
13. srpna 2017 | 06:00

21. srpna se na obrazovky po prázdninové pauze opět vrátí oblíbený seriál Ulice. Co čeká na vaše oblíbené hrdiny? Komu se život zkomplikuje a na koho čeká nová láska? Prozradíme vám, jakému pokušení bude muset čelit Věrka.

Věčně správná, morální a zodpovědná, alespoň tak Věrku známe. Jenomže už na podzim si pro ni osud přichystá něco, s čím Márova máma rozhodně nepočítala. Do života se jí nečekaně vrátí její bývalá láska: sládek Michal Štrunc.

I když na něj narazí úplnou náhodou, během rodinné dovolené, okamžitě se jí vrátí vzpomínky na to, jak se v mládí vášnivě milovali. Jejich láska skončila kvůli Lubošovi – Věrčině současnému manželovi. Mezi nimi už to ale dlouhodobě neklape, a jak se ukáže, Michal je stále Lubošovým absolutním opakem.

Jak Věrka zvládne pozornost své dávné lásky, tedy muže, který je inteligentní, pozitivně naladěný, akční a sympatický? Navíc je vidět, že uplynulé roky na jeho vztahu k Věrce nic nezměnily, takže manželství Věrky a Luboše čeká tvrdá zkouška. Podlehne Věrka sympatickému Michalovi, nebo si Luboš získá její srdce zpět?

Hlasujte v naší anketě a již zítra si přečtěte, s jakými reakcemi diváků se musí potýkat Bohdana Pavlíková, představitelka Jindry, která čeká dítě s Bédou Liškou.

Mohla by být věčně dokonalá a zásadová Věrka svému muži nevěrná?
89,9%
10,1%
Děkujeme za Váš hlas!
71 hlasů
8 hlasů

Vše o seriálu Ulice se dočtete ZDE.

Autor: red