Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Čtyři v tom: Boj o alimenty, překotná svatba a porod na hotelovém pokoji

Video se připravuje ...
Sledujte osudy čtyř těhotných žen a události kolem narození dítěte v sociálně kontrastních rodinách.
VIDEO: ČT / střih Adam Balažovič
2. března 2014 | 09:25

VIDEO: I druhá řada oblíbeného dokumentárního seriálu ze života čtyř těhotných mladých žen, se rychle získala své příznivce. Podaří se Veronice konečně vybojovat alimenty, stihnou Bára a Míla svatbu ještě před porodem a porodí Kamila na hotelovém pokoji?

Čtyři těhotenství, čtyři porody a devět měsíců, které změnily život čtyř mladých žen. Druhá řada cyklu opět přináší čtyři příběhy žen, které jsou v očekávání potomka a v osobité životní situaci se s tímto faktem vyrovnávají. Znovu můžete sledovat události kolem narození dítěte v sociálně kontrastních rodinách. Filmový štáb bez příkras zachycuje okamžiky radosti i strachu "čtyř v tom" a klíčové události kolem narození jejich dětí.

A na co se můžete těšit tentokrát?

Lesbicky orientovaná Kristýna tentokrát vyráží na návštěvu jižních Čech, kde se setká s matkou. Při společném rybaření si vyříkají dávné události v pohnuté rodinné historii.

Čtyři v tom
Autor: ČT

Bára a Míla se mezitím rozhodnou, že budou mít svatbu ještě před porodem. Mladý pár tak musí rychle zařídit matriku, prstýnky i vše ostatní.

Čtyři v tom
Autor: ČT

Ani Veronika nemá moc času myslet na očekávané miminko – snaží se totiž přinutit Amálčina otce, aby na dcerku konečně začal platit alimenty.

Čtyři v tom
Autor: ČT

Televizní producentka Kamila jede v pokročilém stupni těhotenství na festival do Karlových Varů. Narodí se jí syn Filip v hotelovém pokoji?

Čtyři v tom
Autor: ČT

Jak tohle všechno dopadne? To se dozvíte už v neděli večer 3. března ve 20:00 hodin na ČT2.