Sobota 11. května 2024
Svátek slaví Svatava, zítra Pankrác
Polojasno 19°C

Šílená matka tvrdí: Soutěže krásy udržují mé děti mladé a chrání jejich nevinnost

Natalie je přesvědčena, že dětské soutěže krásy jejím dětem prodlouží mládí.
20. září 2013 | 14:10

Příčesky, umělé řasy a nehty, tuny make-upu, pravidelné návštěvy solárií. K tomu předvádění se na pódiu a neustále cestování po celé zemi. Tak teď vypadá život pěti dětí, ze kterých jejich rodiče udělali doslova "cvičené opičky".

Adlingtonovi z anglického Liverpoolu jsou na téhle scéně relativními nováčky. Přesto už mají doma na šestatřicet korunek krásy a více než šedesát šerp, které mají své čestné místo na krbové římse a v knihovně obývacího pokoje. A to se ve světě dětských soutěží krásy pohybují teprve od března. Stihli se však už zúčastnit devíti různých soutěží.

A to navzdory skutečnosti, že většina dospělých by při pohledu na malé děti balancující na molu v bikinách a s tunami make-upu na tváři, zavolala na jejich rodiče sociálku. Matka Natalie Adlington (32) ale trvá na tom, že jde o zážitek, který udržuje její děti šťastné a spokojené.

Adlingtonovi - Natalie (32), David (34), Jasmine (13), Willow a Lucas (9), Poppy (6) a Logan a Rowan (3) - jsou největší britskou "soutěžní" rodinou.
Autor: profimedia.cz

Jde dokonce až tak daleko, že tvrdí, že její děti rostou až příliš rychle a právě soutěže krásy jim mohou pomoci prodloužit si dětství, vyhnout se školní šikaně a všemu dalšímu, co si pro ně život připravil.

"Ještě před rokem bych vám řekla, že mé děti se soutěže krásy nezúčastní ani za milion let. Mysleli jsme si s manželem, že jsou laciné, a že je špatné, aby malé děti nosily takové oblečení. Ale od té doby, co jsme se zapojili, vidíme, jak dobré je to pro naši rodinu. Proměnili jsme své děti k lepšímu," říká Natalie

Jejich nový koníček jim však už stačil udělat i poměrně slušnou "díru" v rodinném rozpočtu. Tahle sranda už je totiž za půl roku stála v přepočtu dvě stě tisíc.

Poppy (6) se ráda stylizuje do role princezny
Autor: profimedia.cz