Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nejvtipnější hlášky roztomilých Zlatíček: Dědečku, vy..r se na to!

16. května 2013 | 11:00

Je všeobecně známé, že děti dokážou rozesmát snad i největšího „bručouna“. Jejich naprosto dokonalé průpovídky doplněné nevinnými výrazy jsou lepší než kdejaký vtip nebo zábavný pořad. Podívejte se na vybrané hlášky našich Zlatíček.

Vendulka
Autor: archiv soutěže
Čtyřletá Vendulka z Horšovského Týna pobavila při návštěvě zubařky maminku i paní doktorku. Když Vendulce lékařka našla malinký kaz, chlácholila ji, že to nebude vůbec bolet. Po „zákroku“ si Vendulka stoupla, založila ruce v bok a prohlásila: „Vy jste ale lhářka.“ „Na tenhle zážitek asi nikdy nezapomenu a paní doktorka zřejmě také ne,“ dodává maminka Veronika.

Adélka
Autor: archiv soutěže
To pětiletá Adélka z Leštiny byla ještě mnohem ostřejší. Hrála si na pískovišti na zahradě a pozorovala svého dědečka, který stavěl pergolu. Adélce to nedalo, zvedla se a šla se dědečka zeptat, co to vlastně staví. On jí odvětil: „Stavím pergolu.“ Adélka zakroutila hlavou a pronesla: „Dědečku, vyser se na to.“ Maminka doplňuje, že Adélka se bez mrknutí oka otočila a vrátila se na pískoviště. Celá rodina se touhle příhodou baví a ještě dlouho zřejmě bavit bude.

Karolínka
Autor: archiv soutěže
Do třetice nás pobavila hláška čtyřleté Karolínky z Prahy, které tatínek zvýšeným hlasem přikázal, ať si uklidí hračky. Karolínku to dopálilo a sdělila tatínkovi: „Tati, ty na mě koukáš jako puk a ani mi s tím nepomůžeš, sakramente.“ Manžel se na svého blonďatého andílka nemohl zlobit a společně jsme se tomu zasmáli, říká maminka Klára.

A jaké jsou nejvtipnější hlášky vašich ratolestí? Přihlaste vaše zlatíčko do soutěže a podělte se s námi o ně.

!! PŘIHLASTE SVÉ ZLATÍČKO DO SOUTĚŽE !!

WWW.BLESKPROZENY.CZ/ZLATICKA

Harmonogram soutěže

Přihlašování: od 29. dubna od 12 hodin do 28. května do 12 hodin

Krajské internetové hlasování: od 16. května od 12 hodin do 28. května do 12 hodin
Krajské SMS hlasování:
od 29. května od 12 hodin do 5. června do 12 hodin
Finálové SMS hlasování:
od 6. června od 12 hodin do 12. června do 12 hodin

Vyhodnocení: do 28. června 2013

Nepromarněte šanci získat až 50 000 Kč v hotovosti, focení v profesionálním fotoateliéru a další hodnotné ceny. Neváhejte a přihlaste své děti do populární soutěže Zlatíčka. Vždyť letos může zvítězit třeba zrovna to vaše!