Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zlatíčka 2013: Souboj začal! Hlasujte a zvolte reprezentanty svého kraje

16. května 2013 | 13:30

Nejoblíbenější soutěž všech rodičů a prarodičů Zlatíčka 2013 je v plném proudu! Dnes v pravé poledne začalo hlasování, ve kterém čtenáři našeho webu vyberou finalisty, kteří budou bojovat o titul Zlatíčko svého kraje.

Do soutěže je přihlášeno už více než 2000 dětí a každou hodinu přibývají další. Které z přihlášených dětí se stane Zlatíčkem roku 2013 svého kraje? O tom rozhodnete právě vy, naši čtenáři.

To vy v prvním kole internetového hlasování na stránkách www.bleskprozeny.cz/zlaticka vyberete v každém regionu 30 dětí, postupujících do finálového SMS hlasování. V něm čtenáři zvolí vítěze každého kraje. Tři s nejvyšším počtem hlasů z každého kraje se pak v superfinálovém hlasovaní utká o absolutní titul Zlatíčko roku 2013.

Hlasujte a přihlašujte své děti ZDE >>>

Tahle zlatíčka už v soutěži jsou...
Autor: archiv soutěže
Vaše dítě ještě nesoutěží? Spěchejte, ať nepřichází o hlasy!

Přesto, že hlasování začalo, můžete své dítě stále ještě do soutěže Zlatíčka 2013 přihlásit! Stačí se nejpozději do 28. května do 12 hodin zaregistrovat na stránkách www.bleskprozeny.cz/zlaticka, vyplnit krátký dotazník a vložit profilovou fotku. S přihláškou ale neotálejte. Čím dříve bude vaše dítě v soutěži, tím více získá hlasů!

Jak dostat svého favorita do finále?

Především je důležité své dítě na stránkách soutěže zviditelnit. Prostřednictvím textových SMS  ho můžete poslat do VIP zóny, zvýraznit barevně jeho profil a vytvořit mu fotogalerii. Dostat vaše "zlatíčko" do finále vám ale mohou pomoci i přátelé a známí. Pošlete jim odkaz na pejska prostřednictvím emailu, využijte i sociální sítě Facebook, Twitter, Lidé.cz a další.