Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Dcera zesnulé modelky Anny Nicole Smith: Jde v matčiných stopách?

5. prosince 2012 | 06:00

Dannielynn Birkhead se teprve v šesti letech stala tváří kolekce pro luxusní módní značku. Stejně jako její matka v devadesátých letech. Čeká ji tedy stejně tragický osud?

Dannielynn (6) žije v současné době se svým otcem Larrym Birkheadem v Kalifornii. Její matka Anna Nicole Smith zemřela v únoru 2007 tragicky po předávkování léky, jen pár měsíců po narození dcery.

V šesti modelkou
...
Autor: profimedia.cz

Nyní se Dannielynn stala tváří dětské kolekce m=odní značku. Podle kreativního ředitele této značky má malá modelka před fotoaparátem stejně hravou povahu, jako mívala její matka.

Ta v roce 1992 nahradila v kampani Claudii Shiffer.

Odborníci  však mají na celou věc skeptičtější pohled. Zastávají názor, že by se Dannielynn neměla vystavovat záři reflektorů v tak útlém věku.

Podle nich by si měla bezstarostně užívat dětství a to, jestli bude slavná či ne, by si měla rozhodnout až v dospělosti.

Možná z ní sice bude stejný sex symbol, jakým byla její matka... Ale stojí to za to?

Slavná a bohatá
...
Autor: profimedia.cz

Anna Nicole Smith byla americkou modelkou a do širšího povědomí se dostala pózováním pro Playboy. Ve 27 letech se provdala za skoro devadesátiletého miliardáře, který rok po sňatku zemřel.

Od té doby se s pozůstalými soudila o jeho majetek. Více než modelingu se pak věnovala návštěvám společenských akcí a večírků...

Dvojnásobná matka však tragicky zemřela 8. února 2007 ve věku 40 let, kdy byla nalezena mrtvá ve svém hotelovém pokoji na Floridě. Její smrt je opředena tajemstvími, ale pravděpodobně se předávkovala léky.



Autor: luh