Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Roztomilé! Zpívající batole (2) hitem internetu, Adele roste konkurence

20. března 2012 | 11:03

VIDEO: Doslova celé srdce i duši dala do svého neuvěřitelného výkonu malá Makena (2) z Kanady. Rozkošná holčička se díky interpretaci hitu "Someone like you" britské zpěvačky Adele doslova ze dne na den stala populární hvězdou.

"Ona je tak roztomilá, že když jsem sledovala, jak zpívá, říkala jsem si, že život je krásný," napsala pod video zveřejněné maminkou jedna Češka.

Další uživatel dodal: "Myslím, že nejméně 20 teroristů po shlédnutí tohoto videa složilo zbraně a bomby."

V růžových květovaných šatičkách, s obrovskými plastovými korálky na krku, si asi nejmladší fanynka populární zpěvačky Adele okamžitě získala srdce všech uživatelů internetu. Podívejte se i vy na momentálně nejroztomilejší pěveckou hvězdu.

Video se připravuje ...
Dvouletá holčička Makena zpívá píseň od Adele • VIDEO: Youtube.com

Její interpretace dává oduševnělé písničce úplně jiný význam. Tragická slova se v podání dětských úst stávají legračními. Chvílemi to však působí, jako by dívenka plně chápala význam srdcervoucí písně, která popisuje konec vztahu třiadvacetileté Adele s nejmenovaným bývalým přítelem.

Dvouletá blonďatá holčička má velký potenciál stát se další hvězdou showbyznysu. I když zpovzdálí slyšíme maminku Heather Fedorick, která Makeně lehce napovídá, je její výkon vzhledem k tak nízkému věku skutečně neuvěřitelný.

Klip natočený před čtrnácti dny si na YouTube pustilo už více než 1 200 000 uživatelů.