Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

To musíte vidět! Geniální holčička (2) rozpozná auta podle značky

Malá Ellie má poněkud nevšední koníček.
1. srpna 2013 | 12:20

VIDEO: Mercedes, Audi, Suzuki, Mitshubishi... I když jsou téhle roztomilé holčičce pouhé dva roky, dokáže bez jediného zaváhání pojmenovat značky všech aut, kolem kterých s rodiči projíždí. V Rusku je zkrátka možné vše...

Roztomilý blonďatý andílek vyvolá úsměv ve vaší tváří. Jen dvouletá holčička má totiž neobvyklého koníčka, který by nás u kluka asi nepřekvapil. Dokáže bez jediného zaváhání určit, na jakou značku automobilu se právě dívá. 

A protože se každý rodič rád pochlubí šikovnou ratolestí, nemohou být ani ti z Ruska výjimkou. Na internetu zveřejnili video, které ukazuje, že jejich holčička má nesporný "talent". Během společné procházky totiž téměř bez jakéhokoliv zaváhání odříkává značky všech aut, která společně míjejí.

A rozhodně nejde o jeden či dva modely, ale o desítky všech možných i nemožných vozů. Takhle doslova "sypat z rukávu" by správné výrobce nedokázala ani většina dospělých. O dětech nemluvě.

Nejvtipnější na celém videu je ale asi to, s jakým zaujetím a nadšením to dělá. Zůstává však otázkou, nakolik v budoucnu tyhle znalosti zužitkuje.