Neděle 22. prosince 2024
Svátek slaví Šimon, zítra Vlasta
Zataženo, déšť 5°C

Léto s chutí orientu a jižních moří

29. června 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

V létě nechce nikdo trávit příliš času v kuchyni. Vždyť proč také. Je spousta aktivit, na které se těšíme, až počasí dovolí. Jídelníček bychom však neměli odbývat pokrmy z rychlých občerstvení. I v tomto období potřebuje tělo správnou výživu a tak přijde vhod produkt, který ušetří spoustu času při přípravě a zároveň nabízí chutnou
a vyváženou stravu.

Drůbežářský závod Klatovy, druhý největší zpracovatel drůbežího masa v České republice, připravil dva kvalitní polotovary z kuřecích prsou, Indickou kuřecí pánev a Italskou kuřecí pánev. Příprava těchto novinek je velmi jednoduchá. Stačí osmahnout či podusit maso na pánvi, přidat sladkou smetanu, zvolit vhodnou přílohu
a vydatný oběd či večeře až pro čtyřčlennou rodinu je připraven.

Autor: Drůbežářský závod Klatovy a.s.

Oblíbenou volbou pro obědy či večeře do parných dní jsou těstoviny s kuřecím masem. Italská kuřecí pánev od Drůbežářského závodu Klatovy poskytne strávníkům lahodný zážitek, usnadní práci a tím ušetří drahocenný čas. Tuto marinovanou ochucenou směs stačí zlehka osmažit či podusit a pro zjemnění chuti přidat sladkou smetanu. Nejlepší přílohou jsou různé druhy těstovin. Pro zpestření pokrmu stačí přidat čerstvý česnek a bazalku.

Autor: Drůbežářský závod Klatovy a.s.

Za exotickými pokrmy se již nemusíme vydávat do vzdálených zemí. Lidé čím dál častěji experimentují ve svých kuchyních a objevují tak pokrmy, které jim svou rozmanitostí a netradičními ingrediencemi připraví nezapomenutelný zážitek. Indická kuřecí pánev je přesně takovým pokrmem. Navíc může být připravena velmi rychle a jednoduše. Směs stačí rovněž zlehka osmažit či podusit a přidat požadované množství smetany podle potřeby. Nejvhodnější přílohou je rýže nebo rýžové nudle. Milovníci ostřejších jídel si mohou porci dokořenit čerstvou chilli papričkou a snítky koriandru.