Drůbežářský závod Klatovy, druhý největší zpracovatel drůbežího masa v České republice, připravil dva kvalitní polotovary z kuřecích prsou, Indickou kuřecí pánev a Italskou kuřecí pánev. Příprava těchto novinek je velmi jednoduchá. Stačí osmahnout či podusit maso na pánvi, přidat sladkou smetanu, zvolit vhodnou přílohu
a vydatný oběd či večeře až pro čtyřčlennou rodinu je připraven.
Oblíbenou volbou pro obědy či večeře do parných dní jsou těstoviny s kuřecím masem. Italská kuřecí pánev od Drůbežářského závodu Klatovy poskytne strávníkům lahodný zážitek, usnadní práci a tím ušetří drahocenný čas. Tuto marinovanou ochucenou směs stačí zlehka osmažit či podusit a pro zjemnění chuti přidat sladkou smetanu. Nejlepší přílohou jsou různé druhy těstovin. Pro zpestření pokrmu stačí přidat čerstvý česnek a bazalku.
Za exotickými pokrmy se již nemusíme vydávat do vzdálených zemí. Lidé čím dál častěji experimentují ve svých kuchyních a objevují tak pokrmy, které jim svou rozmanitostí a netradičními ingrediencemi připraví nezapomenutelný zážitek. Indická kuřecí pánev je přesně takovým pokrmem. Navíc může být připravena velmi rychle a jednoduše. Směs stačí rovněž zlehka osmažit či podusit a přidat požadované množství smetany podle potřeby. Nejvhodnější přílohou je rýže nebo rýžové nudle. Milovníci ostřejších jídel si mohou porci dokořenit čerstvou chilli papričkou a snítky koriandru.