Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejlepší rtěnky podle redakce: S jakou na Štědrý den zazáříte?

  • Nejlepší rtěnky podle redakce: S jakou na Štědry den zazáříte?
    24. prosince 2020 | 06:00

    S nalíčenými rty prokoukne každá žena! Jsou sexy, svůdné a dodají na ženskosti. I my v redakci jsme propadly rtěnkám, máme jich několik, ale najde se mezi nimi jedna, která mezi ostatními vyniká. Představujeme vám ty nejlepší rtěnky, na které nedáme dopustit! 

    Během roku jsme měly možnost otestovat hned několik rtěnek. Některé pro nás byly zklamáním, jiné nás zase naopak nadchly natolik, že se staly povinnou součástí našich kosmetických taštiček. Které z nich to jsou?

  • Redaktorka Žaneta: Dlouhotrvající matná tekutá rtěnka SuperStay Matte Ink, Maybelline, odstín Dancer, 158 Kč

    Dlouhotrvající matná tekutá rtěnka SuperStay Matte Ink, Maybelline, 158 Kč
    Autor: archiv firem

    Musím říct, že rtěnky často nenosím, ale pokud už dojde na onen slavnostní den D, kdy mám chuť si nalíčit rty, volím červenou matnou. Mou oblíbenkyní je Maybelline SuperStay Matte Ink v odstínu Dancer, která se jen tak nerozpije a vytvoří plné neodolatelné rty. Konečně se už při jídle necítím ve stresu z toho, že mám rozmazanou rtěnku a vypadám jako klaun, protože tahle drží opravdu jako beton! A navíc mě s ní může líbat můj přítel!

  • Koordinátorka ženských webů Markéta: Krémová rtěnka Radiant Lipstick, Alcina, odstín Rosy Nude, 244 Kč

    Krémová rtěnka Radiant Lipstick, Alcina, 244 Kč
    Autor: archiv firem

    Přestože jsem vždy dávala přednost spíše balzámům nebo leskům na rty, tak tuhle rtěnku jsem si naprosto zamilovala. Je krémová, dobře se nanáší, dlouho vydrží a nerozmazává se. Mým oblíbeným odstínem je Rosy Nude, který vypadá přirozeně. Příznivá je také cena rtěnky, pořídíte ji do tří stovek a vydrží vám několik měsíců.

  • Editorka Klára: Rtěnka s vysokým leskem Color Riche Shine, L’Oréal Paris, odstín Only in Paris, 230 Kč

    Rtěnka s vysokým leskem Color Riche Shine, L’Oréal Paris, 230 Kč
    Autor: archiv firem

    Po pětatřicítce jsem absolutně propadla červeným rtěnkám, ale taky na ně vždycky nemám náladu, a když jsem víc doma, mám radši decentní make-up. V létě také spíše tíhnu k odstínům nude a letos jsem objevila poklad: rtěnku L´Oréal Color Riche Shine – odstín 112, Only in Paris. Podle mě je to naprosto dokonalá směs béžové a růžové barvy, na rtech vypadá báječně, lehce se leskne a rty vypadají šťavnatě. Možná nemá takovou výdrž jako hutné krémové a matné rtěnky, ale to mi nevadí, já ji totiž mám všude – v kabelce, v autě i v práci na stole. A kdykoli se ráda přimaluji. Baví mě i její průsvitný plastový retro obal. Prostě tohle je moje favoritka!

  • Redaktorka Veronika: Balzám na rty Sheer Beautifying, Catrice, odstín Untold Story, 90 Kč

    Balzám na rty Sheer Beautifying, Catrice, 90 Kč
    Autor: archiv firem

    Ze všeho nejraději mám rtěnky, které vypadají na rtech přirozeně. Letos jsem si oblíbila Sheer Beautifying Lip Balm od Catrice v odstínu 020 Fashion Movement. Rtěnka má starorůžový odstín, který rty jen lehce zabarví, a díky arganovému oleji je i krásně hydratuje.

  • Editorka sociálních sítí Božena: Rtěnka s matným efektem Retro Matte Lipstick, MAC Cosmetics, odstín Ruby Woo, 610 Kč

    Rtěnka s matným efektem Retro Matte Lipstick, MAC Cosmetics, 610 Kč
    Autor: archiv firem

    Nevěřila jsem, že existuje rtěnka, která vydrží opravdu celý den, než jsem poznala MAC Retro Matte, odstín Ruby Woo. Je to ta nejlepší rudá rtěnka na celém světě, i když… Pokud s matnými rtěnkami začínáte, tak budete asi překvapena, že se nanášejí mnohem hůř než klasické krémové, ale výsledek stojí za to. Sytá barva, kterou jen tak „neojíte“. Drží celý den a večer ji odlíčíte nejlépe olejíčkem nebo odličovačem na oči. Už ji mám dva roky, a pořád jí mám ještě půlku, je zřejmě bezedná!

  • Redaktorka Aneta: Tekutá rtěnka Lip Stain, Sephora Collection, odstín Strawberry Kissed, 295 Kč

    Tekutá rtěnka Lip Stain, Sephora Collection, odstín Strawberry kissed, 295 Kč
    Autor: archiv firem

    Rtěnek už jsem vyzkoušela opravdu hodně, ale stejně se pokaždé vracím k tekuté rtěnce Lip Stain ze Sephory. Miluju ji! Miluju, jak se s ní pracuje, jak dlouho vydrží, jak vypadá. Tohle je totiž opravdu produkt, který vydrží všechno. Můžete s ní pít, jíst, dát pusu, a stejně drží tam, kde má. Rty zároveň vůbec nevysušuje, barva je nádherně sytá a každá žena s ní vypadá neodolatelně! Pokud vám tři stovky přijdou moc, tak nemusí. Vydrží totiž opravdu dlouho!

  • Redaktorka Bětka: Matná tekutá rtěnka L’Oréal Paris Infallible Les Macarons, odstín Berry Cherie, 194 Kč

    Matná tekutá rtěnka L’Oréal Paris Infallible Les Macarons, odstín Berry Cherie, 194 Kč
    Autor: archiv firem

    Opravdu dlouho jsem hledala rtěnku, která mi vydrží většinu dne a nesmaže se po prvním jídle či pití. A tahle to velmi dobře splňuje. I když má matný efekt, barva je krásná a hodně pigmentovaná. Dokonce se ani nerozmazává a nikde neobtiskává. Co také oceňuji, je netradiční srdíčkový aplikátor, díky kterému se rtěnka velmi dobře a rovnoměrně nanáší. Po aplikaci sice trošku lepí a musí se chvíli počkat, než zaschne, ale důležité pro mě je, že rty tolik nevysušuje, což mi dost vadilo u konkurenčních rtěnek. Co je úžasné a bonus navíc, to jsou její sladká vůně a chuť, až máte pocit, jako byste se zakousla do makronky. Pro mě tedy momentálně rtěnkový favorit číslo jedna. Těším se, až vyzkouším další krásné odstíny.

    Blýskněte se u stromečku! Slavnostní účesy a líčení najdete v aktuálním čísle Blesk pro ženy, které seženete na stáncích. Nebo si ho můžete v tištěné či elektronické podobě objednat ZDE >>>

    Blesk pro ženy
    Autor: abl

     

Autor: Aneta Valešová
Klíčová slova:  recenze kosmetiky, trendy, krása, kosmetika, rtěnky, rty
Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...