Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nejžhavější babička na světě nemá jedinou plastiku. Tohle je její recept na věčné mládí!

21. února 2024 | 06:00

Australská modelka Gina Stewart v září oslavila už 53. narozeniny, její věk byste jí ale jen sotva hádali. Díky svému mladistvému vzhledu si dokonce vysloužila označení „nejžhavější babička světa“. Vnadná blondýnka přitom tvrdí, že za tím rozhodně nejsou žádné plastické operace. Jak to jenom dělá?

Gina se proslavila v roce 2018, když se probojovala do finále soutěže Maxim's Finest Australia, kde o titul soupeřila s o generace mladšími ženami. Dnes ji na Instagramu sleduje přes 200 tisíc lidí a má mnoho nápadníků.

Matka čtyř dětí tvrdí, že nikdy nepoužila botox, výplně ani nepodstoupila plastickou operaci. Místo toho pečuje o svou pokožku pomocí přírody. Na celé tělo přitom používá především organický kokosový olej. Pomáhá jí prý také dostatek spánku, hydratace a organické výrobky na pleť.

Modelka působila ještě nedávno na platformě OnlyFans, vadilo jí ale, kam se stránky ubírají a že jsou čím dál vulgárnější, proto přešla na konkurenční Centerfold, jenž spadá pod Playboy a nenabízí žádný pornografický obsah.

Možná by vás mohlo zajímat, že Gina není jedinou slavnou osobou v rodině, její bratr se jmenuje Aaron Jeffery. Zahrál si v hvězdně obsazených snímcích, jako je například X-Men.

Autor: Štěpánka Bínová