Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Shudu: První digitální supermodelka, kterou nerozeznáte od skutečné

26. března 2018 | 06:00

Shudu Gram je první digitální supermodelkou na světě. Vytvořil ji britský fotograf Cameron-James Wilson (28), ten posledních deset let trávil v módním průmyslu spoustu času. Vytvořením virtuální krásky nic nesledoval. Autor chtěl pouze sám sobě dokázat, že má talent a že není pouhým fotografem.

Inspirací pro stvoření této nádherné krásky, která existuje pouze ve virtuálním světě,  byla pro talentovaného fotografa panenka Barbie, konkrétně Princezna Jižní Afriky. Zčásti jej ale také inspirovala světoznámá supermodelka Duckie Thot, která se digitální Shudu velmi podobá. A co ho k vytvoření této krásky vedlo?

Cameron chtěl vytvořit perfektní ženu, ušlechtilou a nedostupnou, ale zároveň sexy a okouzlující. Jeho Shudu má dokonalou pleť, široké, plné rty a barvu kůže jako uhel. Je to naprostá bohyně, kterou jen těžko rozeznáte od reálné ženy. Kouzla Shudu si všimlo mnoho dalších lidí na jejím instagramovém profilu, kde teď má skoro 85 tisíc sledujících. Dokonce už promovala rtěnky značky Fenty Beauty, se kterými přišla na trh zpěvačka Rihanna.

Reakce na tuto novodobou supermodelku jsou ale hodně odlišné. Někteří jsou unešeni z její krásy, někteří naopak zuří, nebo jsou dokonce uraženi. Přestože se autor musí potýkat také s kritikou, na své dílo je patřičně hrdý.

Je Shudu Gram pouhou fantazií, která se snaží prorazit do reality, nebo se mají současné modelky skutečně bát, že je ty digitální brzy nahradí? Až spatříte tuhle exotickou krásku, už na ni nikdy nezapomenete. Přesvědčte se v naší fotogalerii!

 

 

Autor: Adéla Ondroušková