Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

V sedmdesáti modelkou? Maye Musk vypadá stále dokonale!

7. března 2018 | 06:00

Maye Musk (69) dokazuje, že na věku nezáleží. Vypadat skvěle můžete i v sedmdesáti. Kdo je Maye Musk a jak to, že vypadá stále tak dobře? Pojďte se podívat na její nejvychytanější modely!

Zdálo by se, že sedmdesátiletá žena bude mít svá nejlepší léta modelky za sebou, ale kdepak. I dneska se s grácií prochází po módních molech a stále se objevuje na obálkách módních magazínů, jako jsou Vogue nebo Times.

Pokud je vám její jméno povědomé, potvrzujeme, že skutečně jde o matku slavného miliardáře Elona Muska, který založil automobilovou společnost Tesla a má co do činění i s dalšími společnostmi.

Maye Musk se svým synem Elonem Muskem.
Autor: profimedia.cz

Za svou krásu Maye vděčí nejen genům, ale i správnému životnímu stylu. Jako nutriční poradkyně se totiž umí i správně stravovat, díky čemuž má krásnou pleť i postavu. Má však také své tipy, které jí pomohly udržet si krásu i v takto pozdním věku: zejména pít dostatečné množství tekutin, používat ochranný krém a slunci se příliš nevystavovat.

Její modely jsou plné barev a hravosti. Ráda nosí límečky a výrazné náušnice. Ve svém věku se zásadně nevyhýbá šatům ani podpatkům a na ulici byste ji zkrátka nepřehlédli. Podívejte se do fotogalerie na její nejpovedenější modely:

Podívejte se na video ze zákulisí módní přehlídky s Maye Musk:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/Maye Musk/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová