Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Měl zlomenou lebku i čelist a jen malou naději na přežití. Před utracením ho zachránili na poslední chvíli

Video se připravuje ...
Nová šance na život: Nemocného psa zachránila žena před útratou
VIDEO: www.facebook.com/UNILAD
30. ledna 2018 | 06:00

Obrovské štěstí se usmálo na malého Squishe, kterého jeho nová majitelka Danielle zachránila před smrtí. Veterináři nedávali ubohému pejskovi mnoho šancí, protože byl příliš slabý, aby podstoupil potřebné operace. Nakonec však stála štěstěna na jeho straně a Squish dostal novou šanci na život. 

Squishe našli pracovníci útulku, když mu byly teprve čtyři měsíce. Malé štěňátko mělo po nehodě zlomenou lebku a čelist a bylo v hrozném stavu. Pes byl podvyživený a slabý. Musel by projít mnoha operacemi, aby přežil, a veterináři mu nedávali mnoho šancí, že by zákroky zvládl. Proto chtěli Squishe uspat, a jeho trápení tak učinit konec.

Před smrtí ho ale zachránila Danielle Boyd, které zrovna končila v útulku stáž. Bylo jí Squishe hrozně líto. Nechtěla, aby strávil svou poslední noc v kleci v útulku, a tak ho vzala k sobě domů. Nečekala, že se do něj okamžitě zamiluje. Proto se rozhodla, že si Squishe adoptuje a bude o jeho život dál bojovat. Dnes má pejsek za sebou operaci, díky které může pořádně jíst. Je čilý, hravý a veselý a užívá si své nové šance na život. 

Pokud i vy máte doma zvířecího kamaráda, přihlaste ho do naší nové soutěže Mazlíček Česka. Navštivte naše stránky a soutěžte o krmivo na celý rok zdarma! Svého mazlíčka přihlašujte ZDE >>>

Autor: Aneta Pařízková