Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Anorektička volá o pomoc: Vážím 20 kilogramů, zachraňte mě!

Rachael Farrokhová volá o pomoc!
25. května 2015 | 11:30

Dříve nadějná začínající herečka, dnes troska, která váží 20 kilogramů a bojuje o život. Američanka Rachael Farrokhová si před lety řekla, že by chtěla trochu zhubnout. Tehdy vážila 62 kilogramů, pak propadla anorexii. Podívejte se na její děsivé volání o pomoc, z kterého budete mít husí kůži.

Rachael se před lety rozhodla zhubnout, protože 160 centimetrů a 62 kilogramů jí jako začínající herečce nepřipadalo ideální. Tak si upravila jídelníček a začala chodit do fitka, kde se seznámila se svým současným manželem. I kvůli němu se rozhodla radikálně změnit svou postavu. Pak se to ale zvrtlo.

U Rachael se projevila mentální anorexie, která ji připravila o kariéru herečky a především o zdraví. V sedmatřiceti letech váží pouhých 20 kilogramů a sama už nezvládne ani chodit. Navíc jí selhávají ledviny, játra i srdce a podle odborníků boj už prohrála. Její manžel však stále nepřestává věřit. Dal výpověď v práci a o svou ženu se stará 24 hodin denně.

Naděje umírá poslední

Bývalé herečce už zbývá jen poslední šance. Jedna jediná nemocnice v zemi je ochotna ji léčit, ale terapie je drahá. Rachael natočila video, pomocí kterého se snaží vybrat 100 tisíc dolarů, aby mohla nastoupit na léčení.

Autor: red