Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Šokující zpověď gaye: Nejlepší jsou tátové od rodiny!

Ilustrační forografie.
28. června 2014 | 06:00

Máte doma super chlapa, dvě děti jako za žurnálu a sex třikrát do týdne? Myslíte si, že by vás váš chlap nikdy nepodvedl? Možná, že ne. Možná, že se ženou ne. Ale dost možná, že už si vyzkoušel sex s mužem. Zbystřete: heterosexuální muži totiž mají nový trend: nezávazný sex s homosexuály!


Znám ve svém okolí dost heterosexuálních mužů, kteří se už jen při vyslovení slova homosexuál teatrálně šklebí, ostentativně deklamují, že než by měli mít sex s homosexuálem, tak to radši s medvědem… „Takoví jsou nejhorší,“ směje se Fero, pohledný mladý kluk ze Slovenska, který žije už několik let v Praze. Na první pohled byste na něm nepoznaly, že se jedná o gaye. Ano, chodí sice skvěle oblečený, vyzná se v módních trendech a otáčí se za ním především krásné holky, jeho tělo však patří mužům. „Nejsem žádná prostitutka, partner na vztah mi celkem chybí, ale bohužel, to co se říká o nestabilitě gayů ve vztahu, je svatosvatá pravda.“ „Myslel jsem, že se svým posledním partnerem fakt prožiju budoucnost, ale jeho vášeň pro chatování na gay serverech ho přivedla až do náruče nějakého vyžilého padesátníka.

Ilustrační forografie.
Autor: Shutterstock

Sex s doktorem

Ani Fero ale nemá čistý štít. I on čas od času vyhledává nezávazný sex. Ať už virtuální nebo na jednu noc. „Kluků jsem měl už dost, přiznávám, ale poslední dobou mi to začalo připadat všechno nějaké stejné. Navíc mám tu slabost, že se často zamilovávám, přitom vím, že plést do sexu tohoto druhu emoce, je vražedné.

Fero přichází s dost upřímným přiznáním.  „Nedávno jsem se na seznamce seznámil s jedním doktorem. Pracuje v jedné pražské nemocnici, je vážený, má přítelkyni, postavený dům… Když jsme se poprvé potkali, nevěřil jsem, že bych ho mohl zajímat, myslel jsem, že je to buď nějaká recese nebo že jsem objektem nějakého lékařského výzkumu,“ směje se Fero. Ti dva se ale sešli dvakrát na drink a potřetí už skončili v posteli na hotelu. Fero říká, že to byl zážitek všech zážitků. „Ten adrenalin, to, že jsem věděl, že má doma holku, je jako že heterák, ale přitom si nechává dělat všechny ty věci, to byl neskutečný rajc,“ říká Fero s odzbrojujícím pohledem.

Odlišnou sexuální orinetaci stále lidé považují za tabu.
Autor: Shutterstock

Když muž s mužem snídá

Druhá ženatá známost na sebe dlouho nenechala čekat. Fero potkal dvojnásobného tátu dvou malých dětí, který se s celou rodinkou přestěhoval do vilky za Prahou. Když jeho žena i s dětmi odjeli za rodinou na Moravu, zavolal sexuchtivý kamarád Ferovi a pozval ho k sobě do vily. „Dělali jsme to v pokojíčku jeho dětí, bylo to neskutečné. Zvrhlé, ale velkolepé. Nejvíc mě přitahoval ten fakt, že jde o spořádaného muže od rodiny, ne prvoplánového homosexuála. Dělali jsme to pak u nich ještě dvakrát, dokonce jsem u něj zůstal i přes noc a ráno jsme spolu ještě posnídali. Od té doby se mi už pak neozval, asi má chlapec výčitky, byl jsem jeho první zkušenost."

Jak to, že chlapi od rodin už při surfování na netu nehledají krásné holky, ale gay servery? Fero si myslí, že je to dobou, tím, že jsou všichni přesycení, že můžou mít holku na zavolání, kdykoliv se jim zamane. „Chuť zakázaného ovoce je prostě chuť zakázaného ovoce, s tím nic neuděláte,“ říká. Ovšem mně vrtá hlavou, kde se v chlapovi, kterého nikdy předtím jiní chlapi nezajímali, bere najednou chuť mít homosexuální sex. „“Všichni jsme bisexuálové,“ říká Fero lakonicky. Dost možná má pravdu, ovšem: za jakou cenu?

Autor: dit