Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

To je ale samec! Po světě běhá skoro stovka jeho dětí

Je diskutabilní, co si tento Holanďan vybral v životě za své poslání, ale mnoho žen na něho zřejmě nedá dopustit
3. dubna 2014 | 06:00

Je to k nevíře, ale je to tak, na farmě v Německu žije jistý Holanďan, který má na svém kontě devadesát osm dětí! Je dobrovolný dárcem spermatu, ovšem ne jen tak ledajakým, dává totiž přednost oplodnění přirozeným způsobem!


Ed Houben svůj vedlejšák začal provozovat už v roce 2002, kdy nejprve věnoval své sperma do spermobanky. Jakmile bylo ale v Evropě a Kanadě zakázáno anonymní dárcovství spermatu, založil si vlastní stránku na internetu, kde nabízí své služby. A že si u něj doma dámy dveře jen podávají! Jeho pověst ho totiž předchází.

Jeho civilním povoláním je turistický průvodce, ale co se sexu týče, rozhodně nemá zanedbatelné poznatky. Jeho specialitou totiž je, že preferuje dárcovství spermatu přirozenou cestou, mnohem raději než přes stříkačku. Je přesvědčen, že je to tímto způsobem také mnohem efektivnější.

Jaká je jeho motivace? „Krásná naděje toho, že tvořím nový život, který bude milován a opečováván,“ tvrdil Ed. Popsal také pro ukázku příběh jistého anglického páru. „Deset let se pokoušeli o dítě, zkusili snad úplně všechno, ale nakonec se dostali ke mně. Jak bych to kulantně řekl. Strávili u mě osm dní, měl jsem s tou ženou sex čtyřikrát a oni se konečně dočkali potomka!“

Je diskutabilní, co si tento Holanďan vybral v životě za své poslání, ale mnoho žen na něho zřejmě nedá dopustit
Autor: bbc

Pomohl již mnoha lesbickým párům, homosexuálním dvojicím nebo ženám, které nemohly najít partnera, ale zoufale toužily po dítěti. Za své „služby“ si Ed nic neúčtuje. Jakým způsobem předchází tomu, že se na něj v budoucnu některý z rodičů neobrátí, a nebude žádat finanční příspěvky, které by jako otec dítěte měl platit? Dříve s matkami dětí podepisoval smlouvy, ale potom, co mu právník vysvětlil, že by mu stejně nic nezaručila, přestal a teď spoléhá jen na dobré slovo.

Jednou by prý sám chtěl najít ženu, se kterou by založil vlastní rodinu, ale ještě na ni nenarazil. V tom případě bude muset pravděpodobně skončit se svou „charitativní“ prací. Zbývají dvě děti do kulaté stovky. BBC, které s ním natáčelo rozhovor, se ho ptalo, jak stovku oslaví. „Normálně moc nepiju, abych udržel kvalitu spermatu, ale tu stovku asi budu muset zapít.“