Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Šílené! Žena se mění v trolla, ošklivým skřetem je doslova posedlá

15. května 2013 | 06:00

VIDEO: Trollové zaplavily už celý její byt. A jako by ani tohle nestačilo, za ošklivého skřeta se dokonce převléká. Američanka Michelle Kerrins (38) si v masce trolla užívá i milostné hrátky s manželem.

"Jsem opravdu šťastná, když se všichni ti trollové na mě dívají. Myslím, že jsou tak oškliví, až jsou roztomilí. Líbí se mi podivné věci. Těch postaviček nikdy nebudu mít dost," rozhovořila se Michelle o své lásce k trollům v reality show s názvem My Crazy Obsession.

Bizarní posedlosti osmatřicetiletá cvičitelka gymnastiky z Los Angeles propadla když jí bylo pouhých deset let. Dnes už má ve své sbírce více než tři tisíce šklebících se postaviček s neonovými vlasy.

Michelle Kerrins je svými troly doslova posedlá
Autor: reprofoto facebook/Michelle Kerrins
Všechen svůj volný čas tráví Michelle slíděním po bazarech a bleších trzích. Týdně svou sbírku rozšíří o několik "nových" trollů. Ložnici už dávno proměnila v "trollí svatyni".

S péčí o milované postavičky jí musí pomáhat dokonce i dcera Delaney (14). Pravidelně otírá skřety od prachu, fotografuje nové přírůstky, aby je pak mohly zařadit do katalogu.

To manžel Dean pro vášeň své ženy nemá příliš velké pochopení. Zatím jí však tiše toleruje. Když se ho však manželka pokouší svádět oblečená jen do bikin s potiskem trollů a gumovou maskou odporného skřeta na hlavě, jeho trpělivost pomalu dochází.