Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Příběh chlapce (16): Znásilňovala mě žena (39), která mě měla hlídat!

Chlapec se svěřil se svým (traumatickým) zážitkem. Místo hlídání měl totiž s kolegyní své matky sex
27. listopadu 2012 | 15:30

S neuvěřitelným příběhem se svěřil chlapec, pro kterého se z obyčejného hlídání stalo něco víc. Kolegyně jeho matky ho měla hlídat. Ale zřejmě to pochopila úplně jinak...

Když moji rodiče odjížděli, požádala matka svoji kolegyni, jestli by na mě nemohla dohlédnout na ty dva dny, co budou pryč. Vůbec mi ten nápad nevadil, protože se mi ta žena docela líbila. Myslel jsem si, že by s ní mohla být docela sranda.

Nejdřív začala flirtovat

Poté, co moji rodiče dojeli jsem šel do pokoje, kde jsem hrál hry na počítači. Po nějaké době vešla dovnitř a začali jsme si povídat. Byl jsem nesvůj, když se mnou začala flirtovat. Nevěděl jsem coby, a tak jsem se jí zeptal, jestli by se jí chtělo dívat se na nějaký film.

Byl jsem v šoku

Začali jsme se hladit a líbat a nakonec mi usnula na prsou. Přikryl jsem ji a šel jsem se nahoru osprchovat. Slyšel jsem, jak se pomalu otevřely dveře a její kroky. Zkonstatovala, že mám pěkné tělo a aniž bych to čekal, svlékla se. Byl jsem absolutně v šoku. Měla tak krásné tělo...

Chceme to oba, zašeptala

"Oba víme, že chceme toho druhého," zašeptala mi. A pak jsme se začali líbat. Měli jsme sex a v něm jsme dělali všechno, co jsem viděl snad jen v pornofilmech. Potom jsme usnuli, úplně vyčerpaní, ale hned potom, co jsme se probudili, milovali jsme se znovu a znovu. V kuchyni, v obýváku, v ložnici rodičů, na schodech. Prostě kdekoli, kde to jen šlo.

Co cítím?

Pak rodiče přijeli a všechno se vrátilo do starých kolejí. Scházeli jsme se ale dál, a to pokaždé, když její muž chodil hrát bowling. Nedávno mi řekla, že mě miluje. Ale jak z toho ven? Bojím se reakce rodičů. A navíc. Ani nevím, jestli ji také miluji.

Autor: ema