Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Nejtlustší žena světa hubne sexem! Už shodila 45 kilo!

11. července 2012 | 14:33

Po rozvodu se svým manželem vážila Pauline Potter neuvěřitelných 320 kilo. Díky této extrémní váze se dostala do podvědomí všech jako nejtlustší žena světa! Nyní hubne. Jak? Několikrát denně se miluje se svým ex-manželem!

Sedmačtyřicetiletá Pauline má syna Diliona (19) z předchozího manželství. Paula potkala v roce 2002 a tři roky na to se vzali. Po jejich svatbě se vše změnilo. Rodina se přestěhovala do Kalifornie a v roce 2008 se ženě její váha začala vymykat z rukou.

10 000 kalorií za den

Pauline propadla depresím a začala se nekontrolovatelně přejídat. K snídani si dokonce klidně dala čtyři misky cereálií, půl krabice sušenek a pytlík chipsů jako dopolední svačinu. Na oběd chodila do fast foodů, kde jedla hamburgery, hranolky a kuřecí nugetky. K večeři si dala tři talíře špaget s rajčatovou omáčkou a kelímek zmrzliny.

Tato „žranice“ vyšla na 10 000 kalorií za den a Pauline byla tak obézní, že jí jeji syn musel doprovázet i na toaletu. Stala se absolutně nepohyblivá a musela jezdit jen na speciálním skůtru. Teď je ale vše jinak!

Chyběl mu sex!

Po třech letech si to ale Pauline ex- manžel Alex (70 kilo) zřejmě rozmyslel a jal se ji získat zpátky. Údajně mu chyběl jejich společný sexuální život.
Pauline manželovi odpustila a od té doby se milují i sedmkrát denně! Díky tomu už zhubla i 45 kilogramů.

Alex Pauline navštěvuje dvakrát do měsíce a vždy u ní zůstane zhruba čtyři dny. A to má dramatický efekt na její postavu.

„Nemohu se sice v posteli moc hýbat, ale už jenom to, jak se při tom potím, působí blahodárně na úbytek mojí váhy. Spálím až 500 kalorií za jedno jediné číslo!“, chlubí se Pauline.

Hamburgerů se nevzdá

Když pomineme, že Paulina jedna noha váží víc, jak samotný Alex, pár se prý oddává doslova sexuálním orgiím v několika různých pozicích. Pauline ale mrzí jediné: „Nemohu si bohužel koupit žádné sexy spodní prádlo. Tak přes sebe alespoň přehodím nějakou hezkou deku.“

„Pořád budu jíst hamburgery, ale doufám, že mi Alex pomůže se těch pár kil navíc postupně zbavit,“ říká spokojená Pauline.

Autor: ema, Klena