Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nechutné! Za špeky si nechává platit, cpe se v přímém přenosu

10. května 2013 | 09:40

VIDEO: Přežírá se doslova k smrti. Touží se totiž stát nejtlustší ženou světa. Z ještě nedávno krásné a štíhlé sportovkyně je dnes doslova koule sádla. Na své "špeky" je však Tammy Jung (23) hrdá, dokonce na nich vydělává.

Třiadvacetiletá Tammy přibírá závratnou rychlostí. Každých šest měsíců je v průměru o 25 kilo těžší. Zatím se "vyžrala" na něco málo přes sto kilo. Její cíl je však daný. Co nejdřív chce pokořit dvou set kilovou hranici.

Při své bizarní dietě denně svému tělu dodává více než 5 000 kalorií. Běžně spořádá rodinné balení smaženého kuřete, 30 koblih, spoustu palačinek a vaflí, celou cihlu sýra. Do neuvěřitelného množství jídla investuje v přepočtu okolo 2000 korun denně.

Tammy vydělává na tom, že se obléká do titěrných bikin a za peníze se online předvádí lidem na internetu.
Autor: reprofot youtube.com/barcroftmedia
"Den začínám velkou snídaní. Nechybí spousta vaflí, smetanový sýr, slanina a klobásy. Dopoledne pak zamířím do McDonalds na několik hamburgerů. V průběhu celého dne svačím sýr. Večer si pak nechám přivézt pár pizz nebo mexické jídlo," prozrazuje Tammy svůj jídelníček.

Neuvěřitelné je, že jí v její šílené honbě za nechutným prvenstvím podporuje i její přítel Johan Ubermen (28), který jí každý večer přes trychtýř dokonce rovnou do krku lije vysoce kalorický koktejl, připravený z celé vaničky zmrzliny a několika šlehaček.

Na hromady jídla si mladá žena vydělává vskutku netradičně. Obléká se do titěrných bikin a za peníze se online předvádí lidem na internetu. Mužské fanoušky má po celém světě. Platit si nechává i za to, že mohou sledovat, jak se cpe.

Lékaři však Tammy důrazně varují. Svým neuváženým přežíráním totiž ohrožuje své zdraví a zkracuje si život.