Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Skvělý sex s nejtlustší ženou: Exmanžel se vrátil, protože mu chyběla

23. listopadu 2011 | 06:00

Když se Pauline Potter (47) před třemi lety rozvedla, přibrala 127 kilogramů. Žena s váhou 330 kilo nedoufala, že by kdy znovu potkala lásku. Nyní si však užívá vášeň se svým bývalým mužem.

Počátkem roku byla zapsaná do Guinnessovi knihy rekordů jako nejtěžší žena světa. Že je Pauline Potter ze své monstrózní váhy 330 kilo vlastně nešťastná, jsme už psali. Sotva se hýbe a nebýt jejího syna Dillona (19), nemohla by vůbec vstát z postele.

Bývalý manžel Alex (46), který jí zlomil srdce a vlastně může za další nárůst její váhy, se k ní však nyní vrátil zpět. Prý chce být Pauline nápomocný a navíc tvrdí: „Chyběl mi náš sexuální život.“

Sex šestkrát za den

V ten den, kdy se k ní vrátil, měli prý sex dokonce hned šestkrát! „Mohla by vážit klidně i půl tuny, přesto by mě přitahovala, protože sex s ní je skvělý a proto si ho užíváme denně,“ doplňuje Alex.

Svatební den Pauline Potter s manželem Alexem, který ji už dávno opustil
Autor: profimedia.cz
Pokud někomu ta představa přijde bizarní, Alex ještě upřesňuje: „Navzdory tomu, co si asi mnozí myslí, Pauline je v posteli naprosto skvělá. Vlastně lepší, než kterákoliv žena, se kterou jsem kdy spal,“ vysvětluje muž, který mimochodem nemá ani 64 kilo.

„Vlastně jen jedna noha Pauline váží víc než já, přesto byste koukali, jaké v posteli zvládáme pozice. Oba si to skvěle užíváme,“ vypráví dál stále ještě bývalý muž.

„Do dvanácti let jsem dělala gymnastiku, tak mi ta pružnost už zůstala,“ doplňuje skromně Pauline.

Oba si však uvědomují, že při takovém stálém sexuálním vypětí, by jeho znovu nalezená žena mohla brzy zkolabovat. Je to velká zátěž pro její srdce a mohlo by ji to stát i život. Proto svůj sexuální apetit už poněkud krotí – užívají si jen jednou denně.

Rozvod byl velká chyba

Po rozvodu zůstali pořád přátelé a často si telefonovali, ale když Alex viděl, že Pauline tolik přibírá, začal se o svou bývalou ženu znovu zajímat.

„Nemůže vůbec chodit, sama se obléknout, nebo si dokonce dojít na záchod. Proto jsem cítíl potřebu, být jí na blízku a pomáhat,“ říká s tím, že hned první měsíc po jeho návratu vyrazili na romantickou dovolenou do Los Angeles.

Pauline Potter nic nezvládne bez pomoci syna Dylona
Autor: profimedia.cz
„Spousta žen doufá, že se o ně muži začnou zajímat, až když zhubnou, u mě to fungovalo úplně naopak,“ směje se nyní znovu šťastná Pauline.

„Tím, že jsem byla uznaná nejtěžší ženou světa, mi přivedlo zpět mého muže, který se do mě znovu zamiloval. Náš vztah je nyní skvělý,“ dodává.

„To, že jsme se rozvedli, byla největší chyba mého života. Pauline jen kvůli mě tolik přibrala, a když se stala nejtěžší ženou světa, uvědomil jsem si, že ji pořád moc miluji," uzavírá Alex.

Jejich syn Dylon (19) má tedy nyní konečně zpět svou rodinu a navíc potřebnou pomoc s matčinými kily. I on totiž zápasí se svými. Nadváhu má 25 kilo a už se tak vyšplhal na 114 kilo. A to jen proto, že se stravuje stejně se svou matkou.

Co Pauline za den běžně sní?

Snídaně: 4-5 porcí cereálií s ovocem a toasty s máslem.
Svačina: Krabice krekrů s burákovým máslem, k tomu polovina balení sladkých slepovaných sušenek s velkou sklenicí mléka a půl melounu.
Oběd: Ohřátý polotovar zmrazeného burrita (v ložnici má vedle postele lednici a mikrovlnku).
Nebo (se synem) některé z velkých menu z fast foodu, samozřejmě s i velkými hranolky a sladkým pitím.
Odpolední svačina: Pytel kukuřičných chipsů se sýrovým dipem, půl litru kávy se zmrzlinou.
Večeře: dvě až tři porce špaget s masovými koulemi a celou francouzskou bagetu.
Dezert: (u počítače), sušenky, koláče, lékořice, sladkosti a další půllitr zmrzliny.

Autor: INT, bak