Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Příběh čtenářky: Proč jsem jsem se stala prostitutkou

Tamaru začal prodávat přítel, nechala si to líbit.
30. června 2012 | 06:00

Jak málo stačí, aby se život zvrtnul, vypráví čtenářka Tamara. Zamilovala se do nesprávného muže a nechala si vše líbit. I to, že jí prodával.

Moji rodiče se rozvedli, když mi bylo osm. Zůstala jsem u mámy. A musím říct, že to bylo těžké období. Matka totiž nesla rozchod velmi těžce, začala pít a střídat partnery. O mě se moc nestarala.

Naštěstí žila poblíž babička, která se mi s láskou věnovala. Asi ve třinácti letech jsem se k ní dokonce přestěhovala.

Nebylo mi totiž příjemné, když si mě mámini společníci mlsně prohlíželi. Matka se tomu smála a říkala, že všechno jen zveličuji.

Zamilovala jsem se do grázla

V sedmnácti letech jsem se stala součástí party z našeho sídliště. A také jsem se poprvé vážně zamilovala do jednoho jejího člena – devatenáctiletého Davida.

On na tom byl podobně, tedy tenkrát jsme měla ten pocit. Začali jsme spolu chodit, jezdili na výlety, scházeli se na dort v cukrárně. Prožila jsem s ním také první sex a musím říct, že to bylo úžasné.

K osmnáctým narozeninám jsem od něj dostala nádherné zlaté náušnice. Byla jsem zamilovaná až po uši.

A v tu chvíli nejspíš dosáhl svého, pěkně si mě totiž omotal kolem prstu. Nejdříve nenápadnými náznaky, ale když jsem nic nechápala, jasně mi naznačil, že bych pro nás oba mohla vydělávat slušné peníze.

Přítel mě začal prodávat

Prý skvěle vypadám, stačí se jen luxusněji obléknout a všichni chlapi ze mě budou paf…

Vytřeštila jsem oči. Chytil mě za ruku a odvedl na skleničku do baru, kde prý všechno v klidu probereme.

Asi za hodinu si k nám přisedl jeden jeho známý. S Davidem si šeptali do ucha a potom mě postavili před hotovou věc. Když s oním známým strávím noc, dostanu pět tisíc.

David to komentoval tak, že to přece přežiju, a hlavně to prý dělám pro společnou budoucnost…

Přemluvili mě. A pak se to opakovalo ještě několikrát, každý týden jsem měla asi tři zákazníky.

Skončila jsem zbitá s monokly

Zalíbilo se mi to. Najednou jsem měla na všechno, po čem jsem kdy toužila. Idylka se však zvrtla ve chvíli, kdy mě jeden zákazník surově zbil. Týdny jsme se dávala dohromady.

Měla jsem obrovské monokly, podlitiny na břiše, zlomenou ruku. David mi však nedovolil jít všechno nahlásit na policii. Dostala jsem strach, že by se to ještě někdy mohlo opakovat.

Prohlásila jsem proto důrazně, že už nikdy „šlapat“ nepůjdu. Po ostré výměně názorů mě ovšem David zbil také. Práskl dveřmi a odešel.

Nevěděla jsem, zda mám plakat kvůli tomu, že jsme se rozešli, nebo proto, že mi naskákaly další modřiny.

 Každopádně jsem se v tu chvíli rozhodla, že si už žádného chlapa nikdy do života nepustím. Zatím mi totiž v životě způsobili jen samou bolest.

Čtenářka Tamara

Autor: Kateřina Pokorná, Kbak