Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Závislá na podpatcích! Dívka (28) má v nohách napíchaný botox!

8. června 2012 | 13:40

Botox, tak jak ho známe, nemusí být jen ve rtech, nebo tvářích. nyní se rozšířil nový trend: botox, napichovaný do bříšek na prstech u nohou!

Osmadvacetiletá Britka Charlotte Glen je závislá na vysokých podpatcích. Aby je mohla nosit každý den, od rána do večera, neváhala zaplatit neuvěřitelných 10 000 korun, aby si nechala udělat tzv.: "Loub job".

Tento trend spočívá v tom, že se botoxové injekce aplikují do částí nohy, které nás nejvíce bolí z nošení podpatků: do bříšek na prstech, paty a v extrémních případech i do celého chodidla.

Zemřu s podpatky

"Nosím vysoké podpatky už od svých dvanácti let a ani kdybych zemřela, nikdy mě nenajdete v jiných botách. Podpatky zdůrazňují ženské přednosti, a nejen já, neopustím svůj byt bez vysokých bot."

"To, že nosím podpatky již dlouhých šestnáct let, moje nohy hrozně trpěly. Občas se mi i stávalo, že jsem se v noci probouzela bolestí a už jsem nemohla usnout."

Botox jako paralyzér

Metoda, kdy je botox "vstříkáván" do nohy spočívá v tom, že doslova umrtví a paralyzuje nervy způsobí, že se nohy stanou naprosto necitlivé a "odolné" vůči bolesti z vysokých podpatků."

Charlotte si z toho ale nic nedělá a jen s úsměvem dodává: "Důležitý je hlavně zisk. Protože zisk bez bolesti je ta největší výhra."

Autor: ema