Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Silikonový megazadek: Žena je závislá na injekcích, v pozadí má už 300 000 korun

14. června 2012 | 07:02

Když byla mladá, měla velikost 34. Záviděla spolužačkám velké, černošské zadky. Když si nechala vpíchnout první silikonovou injekci do pozadí, byla nadšená. Lidé se za ní otáčeli. A ona se stala závislá.

Matka dvou dětí, Vanity Wonder (30) už za tuto, poněkud extravagantní proceduru, utratila přes 300 000 korun. Tato metoda „vylepšování“ pozadí a kyčlí je ilegální. Přesto nám ale, díky své knize, otvírá bránu do utajených koutů ilegálního trhu plastických úprav.

Vanity si do pozadí nechává píchat silikonové injekce a je na tom doslova závislá. Své snímky vystavuje na Facebooku a chlubí se například tím, že když vyleze ze sprchy, ručník si ani nemusí přidržovat.

Vanity si ručník nemusí vůbec přidržovat
Autor: facebook.com

Její monstrózní zadnice jí ho totiž „přidrží“ sama.

Shot Girls – tak zní ženino dílo, kde popisuje, jak se v sedmnácti stala asistentkou lékaře, který „ordinoval“ na černém trhu.

„Mezi klienty byly zdravotní sestry, policisté, gospelové umělkyně... Zkrátka všichni. A tihle lidé moc dobře věděli, že něco není v pořádku,“ říká Vanity.

Knihu se rozhodla vydat, aby objasnila svůj příběh, ale taky aby vyvrátila mnoho omylů v souvislosti s černošským nelegálním trhem plastických úprav.

Diskutuje zde i o důvodech, proč se ženy rozhodnou podstoupit kosmetickou proceduru právě na nelegálním trhu. Riskují zde totiž nákazu a kolikrát dokonce i smrt.

Kniha slouží hlavně k tomu, aby odradila dívky, které uvažují o podobných zákrocích a nechají se zlákat nízkou cenou. Při pohledu do zrcadla se Vanity necítí špatně. „Podívám se na sebe a mám se ráda.“ Co jiného jí také zbývá...

Kniha Shot Girls je příběh o pětileté zkušenosti s trhem ilegálních plastických úprav. Je zde popsáno, že injekce do pozadí nejsou jen pro barové tanečnice, striptérky, nebo lehké děvy. Vanity zde nezatajuje žádný detail, jak tenhle byznys s krásou funguje. V knize vám autorka přiblíží svých více jak šestnácti zákroků, život s drogovou závislostí a předá zkušenosti, ke kterým během té doby dospěla.

Autor: Eva Dvořáková