Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Myslela, že je tlustá, zhubla a najednou porodila

24. srpna 2011 | 12:29

Neuvěřitelné! Místo aby přibírala, hubla. Navíc netrpěla jediným příznakem těhotenství. O to větší překvapení bylo, když Melissa Judd porodila doma na toaletě.

"Cítila jsem křeče v břiše, tak jsem myslela, že musím na záchod. Když jsem zjistila, že asi rodím, byla jsem překvapená," řekla Melissa, která v ten moment byla uprostřed víkendového úklidu. "Byla jsem v ten moment doma sama, tak jsem si řekla, že to prostě nějak musím zvládnout," dodala.

Domácí porod se šťastným koncem

O dvacet minut později v koupelně porodila syna. Chlapec nebyl žádný "valibuk", vážil 2,5 kila. ""Jakmile byl venku, otevřel oči, začal se rozhlížet a vzápětí se rozplakal," vzpomíná Melissa. "Byl úplně fialový, takže jsem byla vyděšená k smrti."

Tady se celý porod odehrál
Autor: profimedia.cz

Zabalila dítě do ručníku a šla požádat o pomoc souseda, Keithe Bradleyho, který je zdravotním bratrem. Překvapený muž nejdřív nechápal, co se děje. Ve dveřích stála sousedka s novorozencem v náručí, celá od krve. Rychle však zareagoval a zavolal sanitku. Záchranáři byli na místě během několika minut a Melissu i s malým klučinou převezli do nemocnice.

Myslel si, že je to vtip

Když pak Nate Smith zvedl telefon a dispečer záchranné služby mu oznámil, že je jeho přítelkyně i s dítětem v pořádku u nich v nemocnici, myslel si, že jde o hloupý vtip. Vždyť Melissa těhotná nebyla, tak jak by mohla porodit.

Klučina roste jako z vody
Autor: profimedia.cz
"Nakonec jsem do té nemocnice jel a opravdu tam byli. Má přítelkyně i náš syn," řekl Smith. "Stále jsem to nedokázal pochopit. Když jsem zjistil, že jsem opravdu tátou, musel jsem to jít "rozchodit" ven," dodal. Teď jsou ale oba šťastnými rodiči a věří, že to musel být zázrak. Svého syna by za nic nevyměnili.

Místo aby přibírala, hubla

Mladá žena z Indiany a její přítel Nate dítě neplánovali. Navíc je ani nenapadlo, že by Melissa mohla být těhotná. "Během pár posledních měsíců jsem dokonce zhubla asi 9 kilo," vzpomíná šťastná maminka.

Netrpěla ranními nevolnostmi, neměla křeče ani bolesti, necítila pohyby. "Nezpozoroval jsem jakoukoliv změnu. Dokonce měla i stále stejnou náladu, žádné výkyvy," dodáva Nate.

Autor: lena, INT