Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Živoucí Barbie zvěřejnila další šílené fotky, plastiky stále popírá

31. května 2015 | 19:46

Jejím životním cílem je co nejvíc se podobat známé plastové panence s dokonalými proporcemi. A také stát se slavnou. Obojí se jí daří skvěle. O téhle šílené ukrajinské modelce už totiž slyšel asi úplně každý.

I když se Valeria Lukyanova tváří jako nevinná dětská hračka, žádná stydlivka to rozhodně není. Nemá problém s tím, ukázat světu své "dokonalé" tělo. Před pár dny na svém profilu zvěřejnila nové fotky, které to jen potvrzují.

V krátkém tílečku, které končí těsně pod jejími obřími ňadry a v džínových kraťasech, které toho víc odhalují, než zakrývají, zapózovala devětadvacetiletá kráska fotografovi v jarní přírodě

"Zima byla letos dlouhá, ale dlouho očekávané jaro nakonec přišlo. To mě inspirovalo k nafocení vší té krásy kolem. Ó, jak miluji jaro," prohlásila potom Valeria.

Valeria Lukyanova v jarní přírodě
Autor: Facebook/Valeria Lukyanova
Modelka stále tvrdí, že její vyrýsovaná postava je prý dílem přísné diety, díky které si udržuje své sexy tvary. Úplně se vzdala kouření a pití alkoholu, jí jen malé množství syrových ryb, pije jen čerstvé ovocné šťávy a vodu.

Její tvář panenky je prý důsledkem sebezdokonalování a plastická chirurgie s tím nemá nic společného. Valeria si je jistá, že obvinění z toho, že její tvář, prsa a tenký pas jsou dílem chirurga, jsou jen komentáři závistivců.

Valeria Lukyanova v jarní přírodě
Autor: Facebook/Valeria Lukyanova
"Mnoho lidí odsuzuje ty, kteří se snaží o sebezdokonalování. Je to tvrdá práce, ale oni to odepisují jako dílo plastických chirurgů nebo počítačových grafiků. Tím se jen snaží omluvit svou nečinnost, proč na sobě nepracují. Je to jen výmluva," řekla v minulosti.

Zlí jazykové ale tvrdí, že Valeria lže a na operačním stole plastického chirurga jako doma. Podle některých informací má po vzoru Cher odebraná spodní žebra, aby měla co nejužší pas, samozřejmě silikony v prsou a patřičně upravený obličej.

Autor: red