Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Další šílená Barbie! Prsa má jak dva melouny, každé váží 10 kilo

Fotografie
5. července 2014 | 06:00

Snem téhle svobodné matky šesti dětí je vypadat jako extrémní "dospělá" barbína. Za sebou má téměř čtyřicet zákroků a už plánuje další! Američanka Lacey Wildd (46), která je majitelkou 7. největších ňader na světě, do svého těla "vrazila" už víc než čtvrt miliónu dolarů.

Na jejím těle snad nenajdete místo, kterého se nedotkl skalpel plastického chirurga. Tuk odsátý z břicha, zad, rukou a nohou má aplikovaný do svého pozadí. Nechala si dokonce operativně zúžit nos a zvětšit oči.

A na hrudi nosí dva obří medicinbaly. Jako dívka měla velikost AA, teď se pyšní trojitým L. Přesto není se svým vzhledem stále spokojená. "Pořád chci větší prsa a větší zadek! Nemyslím si, že s tím někdy skončím. Plastiky jsou perfektní," prohlašuje.

2021343:gallery:true:true

Život s takovými ňadry ale není snadný. Každé její prso váží skoro deset kilogramů, to znamená, že při řízení auta si je musí opírat o speciální polštářek, nemůže ani popoběhnout a při vaření může používat pouze zadní hořáky sporáku, jinak by jí její chlouba mohla snadno vzplát.

Pro páteř a celý organismus navíc představují takovou zátěž, že jí lékaři museli jako oporu "vyrobit" něco jako "vnitřní podprsenku" z jejího vlastního svalstva a prasečí kůže.

2021338:gallery:true:true

Ani to ji ale nebrání v tom, aby už měla naplánovanou další operaci. Chce totiž mít největší prsa na světě. Každé její ňadro by pak vážilo neuvěřitelných dvacet kilo. Na operaci jí dokonce přispěli její fanoušci, kteří nashromáždili třiadvacet tisíc dolarů.

Lacey si ale rozhodně na nedostatek finančních prostředků nemůže stěžovat. Právě díky obřím balónům je z ní totiž populární televizní hvězda, která si může tyhle výstřednosti dovolit. Díky účinkování v reklamách a různých show jsou její příjmy spolu s výnosem z vlastních webových stránek skutečně nadstandardní. Pokud to půjde takhle dál, Lacey se do tří let chystá do "důchodu".

Možná by ale měla myslet na své potomky. Její záliba jí totiž může stát i život. Ona však tvrdí, že to všechno dělá právě kvůli nim. "Chci svým dětem zanechat vzkaz. Mým cílem nikdy nebylo to, abych byla slavná. Mým cílem bylo postarat se o ně, mít možnost je podporovat," prohlašuje Lacey.

2021340:gallery:true:true